Οι Dolce&Gabbana υπογράφουν δύο από τα πιο συναρπαστικά αρώματα του φθινοπώρου!

Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του εμβληματικού αρώματος The One του οίκου Dolce&Gabbana Beauty δεν θα μπορούσε παρά να είναι μια καινούρια συναρπαστική ιστορία για εκείνη και εκείνον, μόνο που αυτή τη φορά “ντύνεται” με μεγαδόσεις λάμψης!

Τα The One Gold και The One For Men Gold είναι ένας ύμνος στις γυναίκες και τους άνδρες που εντυπωσιάζουν τον κόσμο με την λάμψη τους, δύο πολύ ιδιαίτερα “κοκτέιλ” που αφήνουν ξεκάθαρα το ίχνος τους και μένουν αξέχαστα με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους.

Το

γυναικείο The One Gold ανοίγει με ζωηρές νότες φρούτων,ιταλικό μανταρίνι που αναμιγνύεται με ζουμερό, ώριμο δαμάσκηνο και πικάντικο ροζ πιπέρι. Οι νότες του δαμάσκηνου και του ρόζ πιπεριού δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Jungle Essence, μια επαναστατική μέθοδο εκχύλισης που με σεβασμό στο περιβάλλον, δημιουργεί αυθεντικά το οσφρητικό προφίλ των αρχικών πρώτων υλών. Οι φρουτώδεις νότες κορυφής, φωτίζουν την πληθωρική λουλουδάτη καρδιά του αρώματος, όπου το άνθος του τριαντάφυλλου συνδυάζεται με το αισθησιακό γιασεμί και το ζωηρό κρίνο για να δημιουργήσουν ένα φωτεινό, θηλυκό μπουκέτο. Αυτή η λαμπερή, λουλουδάτη καρδιά αποκαλύπτει τις νότες βάσης του μυστηριώδους πατσουλί, συνυφασμένο με γλυκιές νότες βανίλιας και λευκού musk.

Στο The One For Men Gold, ιταλικό περγαμόντο και ζουμερό πορτοκάλι φλερτάρουν με κόκκινο ginger που έρχεται να προσθέσει μια ζεστή πικάντικη νότα στη ζωηράδα των εσπεριδοειδών. Η ζωντανή τους ενέργεια εξελίσσεται σε μια ισχυρά αρρενωπή καρδιά με φασκόμηλο και αιγυπτιακό γεράνι, που ζωντανεύει από πικάντικες νότες κάρδαμου. Το μυστηριώδες πατσουλί δίνει στο άρωμα μια έντονα γοητευτική βάση, ισορροπημένη από γήινο, καπνιστό βέτιβερ Αιτής και ζεστό amber.

Όσο για τα μπουκάλια τους, διατηρώντας τις αρχιτεκτονικές γραμμές των The One και The One For Men, τα signature μπουκάλια επαναδημιουργούνται σε αστραφτερό χρυσό. Σύμβολο της κομψότητας η μεταλλική χρυσή λάκα με την εκτυφλωτική λάμψη της αντανακλά την εντυπωσιακή γοητεία της γυναίκας The One Gold και την σαγηνευτική αύρα του The One For Men Gold – δύο αρώματα που αξίζουν την προσοχή σου, αν ψάχνεις μια καινούρια ευωδιά για τη σεζόν,

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Helen Mirren “διδάσκει” το edgy glam στο catwalk της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι!

Έχεις μεικτή επιδερμίδα; Τσέκαρε την ιδανική skincare ρουτίνα σε 3 βήματα!

4 tips για τέλειο ντεμακιγιάζ ματιών!

Keywords
Τυχαία Θέματα