Το tweed απελευθερώνεται και σε συνδυασμό με τη μίνι φούστα είναι το απόλυτο trend για το φθινόπωρο/χειμώνα 21-22

11:18 9/10/2021 - Πηγή: InStyle

Αυτό το φθινόπωρο, το tweed θα συνεχίσει να είναι μεγάλη τάση, ενώ οι μίνι φούστες επανέρχονται δυναμικά σε μια σεζόν που θέλει να απελευθερώσει την γυναίκα (και το κορίτσι που κρύβει μέσα της) μετά από τους περιορισμούς των lockdowns. Αφήνοντας στην άκρη την αυστηρότητα και την εκλεπτυσμένη εικόνα του, το tweed για πρώτη φορά βιώνει μεγάλη ελευθερία, τόσο στο στυλ όσο και στους συνδυασμούς.

Photo by Stephane Cardinale
– Corbis/Corbis via Getty Images

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι το Chanel outfit που επέλεξε η Kristen Stewart για να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας της άνοιξη/καλοκαίρι 2022 συλλογής του οίκου. Πρόκειται για ένα ροζ και λευκό tweed με μαύρες λεπτομέρειες που συνδύασε με δαντελένιο μπουστάκι. Η εμφάνιση της ηθοποιού – που ανήκει στη συλλογή Cruise 2021 2022 της Chanel – περιστρέφεται γύρω από αντιθέσεις: από την αλυσίδα στο λαιμό, μέχρι τα ανδρικά μαύρα παπούτσια με τις λευκές κάλτσες, το μακιγιάζ και το χτένισμα σε πανκ στυλ.

Για το φθινοπωρινό/χειμώνα 21-22 οι πασαρέλες αποδεικνύουν επίσης, ότι η μίνι φούστα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και ιδανικό ταίρι των tweed.

Saint Laurent FW 21-22Alessandra Rich FW 21-22Chanel FW 21-22Ermanno Scervino FW 21-22

Keywords
Τυχαία Θέματα