Οι νέες δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή για τη δικαστική διαμάχη με τον Παπανώτα: “Η Δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο!”

Τους προηγούμενους μήνες, τα Μέσα απασχόλησε η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και την Ραμόνα Βλαντή. Ο παρουσιαστής και η νικήτρια του My Style Rocks, κατακεραύνωσαν ο ένας τον άλλο δημόσια με τα σχόλια τους.

Μάλιστα, η Ραμόνα ιδιαίτερα ενοχλημένη από τα όσα είπε ο Δημήτρης για εκείνην, κινήθηκε νομικά εναντίον του. Σε πρόσφατη συνέντευξη της, στη Real Life, αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με τον

παρουσιαστή, τονίζοντας: «Βρέθηκα σε πολύ δυσάρεστη θέση µε µια διαµάχη όπως λέτε, που ο κ. Παπανώτας την έκανε µόνος του. Εγώ ούτε απήντησα, ούτε έβρισα, ούτε έθιξα την προσωπικότητα κάποιου και δεν σκοπεύω να το κάνω ούτε στο µέλλον γιατί δεν είναι στο DNA µου δεν είναι του επιπέδου µου να πω; Η ∆ικαιοσύνη θα έχει τον λόγο».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως δεν έγινε καμία κίνηση για να τα βρουν εξωδικαστικά: «Κοιτάξτε, σοβαρά τώρα, όταν κάποιος κάνει «ρεπορτάζ» χωρίς να κάνει ρεπορτάζ, δηλαδή χωρίς να κάνει την παραµικρή έρευνα, και λέει αυτά τα πράγµατα που είπε ο κ. Παπανώτας για εµένα, τι περιµένετε να µε ενοχλήσει για να τα βρούµε; Αστεία πράγµατα».

Διαβάστε ακόμη:

«Δεν έχει πρόβλημα ο Γιάννης Σπαλιάρας, τα δείχνει σε όλους. Έδειχνε το παιδί τα προσόντα του»!

Keywords
Τυχαία Θέματα