Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Dry Shampoo!

To dry shampoo είναι μέρος της καθημερινότητας σας τον τελευταίο καιρό. Από τη μία φρεσκάρει τα μαλλιά σας, όταν δεν έχετε χρόνο να λουστείτε και από την άλλη χαρίζει έξτρα όγκο. Παράλληλα βρίσκεται στο μπάνιο όλων εκείνων που ταλαιπωρούνται από λιπαρότητα μια την απορροφά μέσα σε μερικά λεπτά.

Είμαστε σίγουρες ότι έχετε ήδη βρει εκείνο που σας ταιριάζει. Το χρησιμοποιείτε όμως σωστά; Οι ειδικοί λοιπόν είναι και πάλι εδώ για να σας αποκαλύψουν όλα όσα πρέπει να κάνετε αλλά κι εκείνα που καλό είναι να αποφεύγετε κατά τη χρήση του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση
στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη אמיקה ישראל (@amika_il) στις 8 Ιούν, 2019 στις 12:32 πμ PDT

Συνεχίστε να το χρησιμοποιείτε άφοβα λοιπόν αλλά με το σωστό τρόπο.

Ναι μεν ονομάζεται dry shampoo αλλά δεν πρόκειται για σαμπουάν. Αυτό σημαίνει ότι το χρησιμοποιείτε 1-2 φορές την εβδομάδα και μόνο όταν δεν μπορείτε να λούσετε κανονικά τα μαλλιά σας.

Προσοχή στην ποσότητα. Μην το παρακάνετε γιατί θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Ελάχιστη ποσότητα στις ρίζες των μαλλιών μόνο είναι αρκετή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη salon NASZ (@salonnasz) στις 8 Ιούν, 2019 στις 12:31 μμ PDT

Κρατήστε απόσταση. θα πρέπει να ψεκάζετε στις ρίζες από απόσταση 15 περίπου εκατοστών. Μην πλησιάζετε υπερβολικά γιατί δεν μπορείτε να ελέγξετε την ποσότητα.

Αφαιρέστε την ποσότητα που περισσεύει. Αμέσως μετά την εφαρμογή απομακρύνετε το επιπλέον προϊόν χτενίζοντας καλά τα μαλλιά σας με μια αραιή χτένα. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε το σεσουάρ.

Αφού απλώσετε το dry shampoo στις ρίζες, περιμένετε για λίγο μέχρι να στεγνώσει και στη συνέχεια κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις ώστε να απλωθεί παντού και να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μην εφαρμόζετε το σαμπουάν σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών. Κάνετε μερικές χωρίστρες ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού και καταλήγοντας στο πίσω. Με αυτό τον τρόπο ξέρετε και βλέπετε τα σημεία που πρέπει να ψεκάσετε.

Μην χρησιμοποιείτε το ξηρό σαμπουάν σε νωπά ή βρεγμένα μαλλιά. Δεν έχει κανένα νόημα και κυρίως μετά θα χρειαστεί να λουστείτε.

Απλώστε το πριν κοιμηθείτε. Με αυτό τον τρόπο θα λειτουργήσει κατά της λιπαρότητα σαν μάσκα.

Διαβάστε ακόμη:

Οι διασημότεροι δερματολόγοι του Hollywood έφτιαξαν για εσάς ένα καλοκαιρινό πλάνο περιποίησης σώματος και πρέπει να το αποστηθίσετε

Exotic Nails: Το απόλυτο καλοκαιρινό look!

Keywords
Τυχαία Θέματα