Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το brazilian wax!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αρκετές από εσάς κάνετε brazilian wax. Επισκέπτεστε την αισθητικό σας ώστε να αποτριχώσει την περιοχή του μπικίνι και όχι μόνο. Ναι, και στη σκέψη μόνο πονάτε. Σας καταλαβαίνουμε.

Οι ειδικοί όμως έχουν αρκετές συμβουλές για εσάς. Αν τις ακολουθήσετε πριν από το ραντεβού σας όλα θα πάνε καλά και θα περάσετε κι αυτή τη δοκιμασία σχεδόν ανώδυνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sugaring NYC

– NWA Springdale (@sugaringnwa) στις 25 Φεβ, 2020 στις 4:54 μμ PST

Πονάει στ’ αλήθεια πολύ; Οι πρώτες φορές είναι πραγματικά επώδυνες. Για μερικά δευτερόλεπτα μάλιστα νοιώθετε ένα ελαφρύ κάψιμο πέρα από το τράβηγμα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό βέβαια μιας και η περιοχή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη. Τόσο το κερί όσο και οι ταινίες ερεθίζουν το δέρμα και ας μην ξεχνάμε πως κάθε γυναίκα έχει διαφορετική αντοχή στον πόνο.

Πως μπορείτε να προετοιμαστείτε πριν από ραντεβού: Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε πολλά να κάνετε. Καλό είναι να μην κλείσετε ραντεβού πριν ή αμέσως μετά την περίοδο σας.

Πόσο κρατά το αποτέλεσμα: Σε κάθε γυναίκα διαφέρει. Το πιθανότερο είναι να αρχίσει και πάλι να βγαίνουν οι τρίχες μετά από 3-4 εβδομάδες.

Τι πρέπει να κάνετε μετά την αποτρίχωση: Καλό είναι να κάνετε απαλή απολέπιση στην περιοχή αλλά και να την ενυδατώνετε πλούσια, καθημερινά μετά το ντους. Επίσης θα πρέπει να αποφύγετε το γυμναστήριο την ημέρα που θα επισκεφτείτε την αισθητικό σας.

Διαβάστε ακόμη:

H no makeup selfie της Demi Lovato που έκανε θραύση στο Instagram

H νέα σειρά καθαρισμού που θα σας χαρίσει τη δροσιά του ροδόνερου

Keywords
Τυχαία Θέματα