Όλγα Πηλιάκη: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor

Εκτός «Survivor All Star» βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του reality επιβίωσης ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό και στους συμπαίκτες του την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Μετά από περίπου πέντε μήνες στον Άγιο Δομίνικο, ο Στέλιος Χανταμπάκης έφτασε στα όριά του και μη μπορώντας να βρίσκεται άλλο μακριά από την οικογένειά του, ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο κεφάλαιο.

Οι φήμες περί αποχώρησης άρχισαν να φουντώνουν από το πρωί της Τετάρτης 3/5 και τελικά επιβεβαιώθηκαν λίγες ώρες αργότερα,

όταν προβλήθηκε στην τηλεόραση το συμβούλιο του νησιού. Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν το επεισόδιο ήταν φυσικά και η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη.

Η Όλγα Πηλιάκη στήριζε από την αρχή τον αγαπημένο της και έτσι και αυτή τη φορά στάθηκε στο πλευρό του. Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το «Survivor All Star», εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Είναι η καλύτερη ανταμοιβή! Στέλιο Χανταμπάκη σε αγαπάμε πολύ!!! Μας κάνεις υπερήφανους κάθε στιγμή», σημείωσε χαρακτηριστικά η Όλγα Πηλιάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Victor Vernicos: Τραγούδησε στο θρυλικό club των Beatles στο Λίβερπουλ

 Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης

 Μάρα Δαρμουσλή: «Μία μαστίτιδα πήγε να με αιφνιδιάσει αλλά την πρόλαβα»

Keywords
Τυχαία Θέματα