Όταν νιώθεις πως ο γάμος σου απέτυχε…έχεις 3 επιλογές!

Κανένας γάμος και καμία σχέση δεν είναι εύκολη. Σημασία έχει να έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις ή να είσαι τόσο αποφασιστικός ώστε να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου μέχρι να βρεις την ευτυχία. Όταν λοιπόν ένας γάμος δείχνει να έχει αποτύχει στην πραγματικότητα υπάρχουν 3 επιλογές που έχεις να κάνεις.

#1. Πάρε διαζύγιο
Μπορεί να φαντάζει το πιο δύσκολο σενάριο αλλά αν νιώθεις πως δεν μπορείς άλλο να παλέψεις για αυτή τη σχέση τότε τι άλλο μπορείς να κάνεις; Η απόφαση είναι δική σου και προσπάθησε να είναι δίκαιη και βέβαιη για να μην υπάρχουν πισογυρίσματα. Αν και

εκείνος νιώθει όπως εσύ τότε όλα θα κυλήσουν ομαλά. Αν όμως εκείνος δεν θέλει να χωρίσετε τότε τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα και για τους δυο σας.

#2. Συνεχίστε τον γάμο σας όντας δυστυχισμένοι
Σε αυτό το σενάριο το ζευγάρι δεν κάνει καμία προσπάθεια για να βελτιώσει τη σχέση του και καταλήγουν συνήθως να είναι και οι δύο δυστυχισμένοι και είτε ο ένας είτε και οι δύο δημιουργούν μελλοντικά και κάποια παράλληλη σχέση. Εδώ δεν υπάρχει πλεόν αγάπη απλά λίγη αδυναμία στο να παρθεί μια απόφαση οριστικού χωρισμού.

#3. Προσπαθήστε να σώσετε τη σχέση σας
Για να είστε μαζί σημαίνει πως υπήρξε κάποια περίοδος της ζωής σας που ήσασταν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Ξεκινήστε λοιπόν μια ειλικρινή προσπάθεια να σώσετε αυτόν τον γάμο. Ίσως χρειαστείτε τη βοήθεια κάποιου ειδικού για να σας δώσει τις σωστές κατευθύνσεις και συμβουλές. Θα πρέπει όμως να προσπαθήσετε και οι δύο αν θέλετε να πετύχει πραγματικά αυτό το εγχείρημα.

Διαβάστε περισσότερα:

Στέλνει μηνύματα κάθε μέρα αλλά δεν τηλεφωνεί; Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σου;

Πώς θα καταλάβεις μέσα σε 15 λεπτά αν είναι συναισθηματικά έτοιμος για σχέση

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας έχει πολλές φίλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα