Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Πρόταση γάμου στη γραμμή του τερματισμού

Ένα πολύ ξεχωριστό και τρυφερό γεγονός έλαβε χώρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης και συγκεκριμένα στον τελικό των 35χλμ. βάδην ανδρών/γυναικών.

Συγκεκριμένα, ένας αθλητής από την Σλοβακία, ο οποίος ονομάζεται Dominik Cerny, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Hana Buzalova, αμέσως μετά την κούρσα του στο βάδην.

Ο ίδιος περίμενε τη συναθλήτρια και σύντροφό του να τερματίσει και, όταν αυτό συνέβη, γονάτισε μπροστά της, της πρόσφερε ένα δαχτυλίδι

και της έκανε πρόταση γάμου.

Η αθλήτρια, συγκινημένη και μη μπορώντας να πιστέψει τι ακριβώς συνέβαινε, είπε τελικά το πολυπόθητο «ναι» πέφτοντας στην αγκαλιά του αγαπημένου της, με τους θεατές να ξεσπούν σε θερμά χειροκροτήματα.

Αμέσως μετά την πρόταση γάμου, στην επίσημη σελίδα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου στο Twitter ανέβηκαν φωτογραφίες του ζευγαριού, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης οι διαχειριστές έραψαν: «Είπε το ναι!»

SHE SAID YES

’s Dominik Černý proposed to Hana Burzalova after the finish line of the 35km race walk #WorldAthleticsChamps pic.twitter.com/gNupy7nZEs

World Athletics (@WorldAthletics) August 24, 2023

Διαβάστε επίσης:

Τραϊάνα Ανανία: «Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά» -Βίντεο

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Κατεβαίνει υποψήφια με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά

Κατερίνα Καινούργιου: Φωτογραφίζεται με φόντο τον Πύργο του Άιφελ

Keywords
Τυχαία Θέματα