Παίκτρια του GNTM κατηγορείται πως εξαπατά εταιρείες με ρούχα – Ο ρόλος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μία απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του Tik Tok, καθώς πρώην παίκτρια του GNTM καταγγέλλεται από ιδιοκτήτες εταιρειών ρούχων ότι τις εξαπατά.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένα κοπέλα προσέγγιζε εταιρείες και τους ζητούσε χρήματα και ρούχα για να τα διαφημίσει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που θα πήγαινε ως καλεσμένη. Πολλές, λοιπόν εταιρείες, πείστηκαν και της πρόσφεραν

ό,τι ζητούσε, περιμένοντας να τη δουν καλεσμένη στο «The 2night show». Κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ, βέβαια, μιας και η ίδια δεν είχε καλεστεί.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ενημερώθηκε για το περιστατικό και τοποθετήθηκε μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του, αδειάζοντας τη συγκεκριμένη παίκτρια του GNTM. Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε:

«Κάποια ”έξυπνη” και παμπόνηρη προσπάθησε να πάρει χρήματα από επιχειρήσεις, λέγοντας πως είναι καλεσμένη στο ”The 2night show” και ότι για να φορέσει ρούχα τους, θα πρέπει να της δώσουν χρήματα. Ούτε καλεσμένη ήταν… Την έχουμε καλέσει στο παρελθόν. Αυτή έπαιρνε τηλέφωνο στις επιχειρήσεις κι έλεγε ότι θα βγει στην εκπομπή και “θέλω να σας διαφημίσω”. Το πιο σοκαριστικό ήταν ότι δεν θα ήταν ποτέ καλεσμένη. Απατεωνιά καραμπινάτη. Πολύ στενάχωρο όλο αυτό. Εμένα με αναγούλιασε όλη αυτή η ιστορία, γιατί έκανε ότι δεν το έκανε και είναι ψέματα. Από ό,τι φαίνεται την είχαν ηχογραφήσει να το κάνει πολλές φορές».

Η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου», ασχολήθηκε με την υπόθεση και επικοινώνησε με την πρώην παίκτρια του GNTM, η οποία θέλησε να δώσει τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα.

«Με τη συγκεκριμένη κοπέλα που με κατηγορεί στο TikTok ότι την εξαπάτησα, είχαμε ξεκινήσει μια συνεργασία για να διαφημίσω τα ρούχα της στα social media. Οι πελάτες που συνεργάζομαι πληρώνουν μόνο τις δημοσιεύσεις στα social και τα stories που θα βάλω. Δεν πληρώνουν ούτε τηλεοπτικές εμφανίσεις, ούτε giveaway.

Θα φορούσα λοιπόν τα ρούχα της συγκεκριμένης μπουτίκ σε μια βραδινή εκπομπή, που εγώ νόμιζα ότι είχα καλεστεί. Είχα πλησιάσει τον υπεύθυνο καλεσμένων τότε, είχαμε μιλήσει και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Με είχαν ενημερώσει ότι θα με καλέσουν όταν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Έχω καλές σχέσεις με αυτή την εκπομπή, γιατί έχω εμφανιστεί ξανά, οπότε το είχα δεδομένο ότι θα με καλέσουν.

Η εμφάνισή μου δεν έγινε ποτέ και έτσι της επέστρεψα τα χρήματα. Δεν ξέρω αν απευθύνεται σε εμένα με τις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Εύχομαι να μην απευθύνεται, γιατί είναι στενάχωρο όλο αυτό, δεν ξέρω τι πληροφορίες του έχουν μεταφέρει. Έχω χάσει χρήμα με όλη αυτή την ιστορία και δέχομαι μπούλινγκ με μηνύματα στα social media ότι πρέπει να πεθάνω και είμαι απατεώνισσα», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Φιλιππίδης: Η δεύτερη καταγγέλλουσα «λύνει» τη σιωπή της – «Σκοπός της υπεράσπισης ήταν να με εξευτελίσει»

 J2US: Τα ζευγάρια που «κλείδωσαν» για τον νέο κύκλο του reality

 Μαρία Μπακοδήμου: «Λύγισε» για τον σεισμό στην Τουρκία – «Δεν το αντέχω, είναι πολύ δύσκολο»

Keywords
Τυχαία Θέματα