Παναγιώτα Βλαντή για Αλέξη Γεωργούλη: «Εξεπλάγην, είναι ένα ευαίσθητο θέμα»

Η Παναγιώτα Βλαντή κάθισε στον καναπέ του «Πρωινού» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γιώργο Λιάγκα.

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση. Η Παναγιώτα Βλαντή και ο Αλέξης Γεωργούλης είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Εξεπλάγην πραγματικά. Ο Αλέξης είναι ένας πολύ καλός συνεργάτης, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από εκείνον, είναι ένα πραγματικά

ευαίσθητο ζήτημα καθώς μόλις έχει “σκάσει” και ακόμη δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Και συνέχισε, τονίζοντας: «Δεν νομίζω ότι κανένα κόμμα θέλει να κάνει κακό στον εαυτό του με λάθος επιλογές προσώπων, όμως μου φαίνεται περίεργη η απόφαση για διαγραφή του Αλέξη Γεωργούλη από το κόμμα, καθώς στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν καταδικασμένοι βουλευτές, είναι οξύμωρο».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε και για τη δική της εμπειρία και την καταγγελία που έκανε στο πλαίσιο του #metoo: «Εμένα μου πήρα 15 χρόνια για να μιλήσω και δεν μπορώ να ακούω ειδικά από γυναίκες την ερώτηση “γιατί τώρα”.

Καλώ τον κόσμο να δώσει απάντηση. Δεν θέλω να γυρίσουν στη δουλειά και δεν μου αρέσει η αποδοχή που είχε η παράσταση του Κιμούλη στη Θεσσαλονίκη. Έχει συμπεριφερθεί πολύ άσχημα και για όλους αυτούς αυτά ήταν γνωστά στο χώρο, αλλά ο χώρος τα κάλυπτε».

Διαβάστε ακόμα:

 Rack: «Λύνει» τη σιωπή του μετά την καταγγελία σε βάρος του για βιασμό – «Εγώ είμαι ο βιασμένος»

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της

 Δανάη Μπάρκα: «Υπάρχει δικαιοσύνη εκεί έξω για να κρίνει… Οι μέρες είναι δύσκολες»

Keywords
Τυχαία Θέματα