Πάνος Μεταξόπουλος: «Τα παιδιά μου με κορόιδευαν για τον χορό και με έλεγαν μπαλαρίνο»

Ο Πάνος Μεταξόπουλος φιλοξενήθηκε στο Πρω1νό και παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στη Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα παιδιά του, αποκαλύπτοντας πως δεν επιθυμούν να ασχοληθούν με το επάγγελμά του. Ακόμα, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως όταν εκείνα ήταν μικρότερα συχνά τον κορόιδευαν για τη δουλειά του.

Αρχικά, λοιπόν, ο Πάνος Μεταξόπουλος είπε: «Τα παιδιά μου είναι τώρα 18 και 20. Ο ένας τέλειωσε στρατό και ο άλλος σχολείο. Και οι δύο είναι αναποφάσιστοι. Συζητάμε αλλά δεν μπορώ να

συνεννοηθώ μαζί τους, με βγάζουν knock out από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα τους. Ο πιο δύσκολος ρόλος που έχω αναλάβει είναι αυτός του πατέρα».

Και συνέχισε, μιλώντας για τη σχέση τους: «Κατ’ αρχάς υπάρχει αμφισβήτηση που αυτό που είναι φυσιολογικό από την άλλη αυτό που εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γίνει, εκείνος πιστεύει ότι δεν πρέπει να γίνει. Πάω πάσο, λοιπόν, γιατί το ίδιο είχα και εγώ με τον πατέρα μου. Δεν ξέρω τι τους αρέσει, είμαστε στη φάση αναζήτησης. Κανένας από τους δύο δεν έχει εκφράσει την επιθυμία τους να ασχοληθεί με τον χορό».

Ο Πάνος Μεταξόπουλος κατέληξε: «Τα παιδιά μου πολλές φορές με κορόιδευαν για τον χορό και έλεγαν “ο μπαμπάς μου ο μπαλαρίνος”. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε. Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε που ήμουν μικρός. Τα παιδιά μου δεν τα αφορά το επάγγελμά μου».

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε ο Πάνος Μεταξόπουλος:

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Καραβάτου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του 6χρονου γιου της, Αρίωνα

 Άννα Μπεζάν: «Το μυστικό για ένα πετυχημένο γάμο είναι να διώξεις πεθερά και άνδρα»

 Γλυκά Νερά – Πρω1νό: Διαλυμένη η μητέρα της Καρολάιν – Απούσα από τη δίκη του Μπάμπη

Keywords
Τυχαία Θέματα