Παντελής Καναράκης: 7 ιερείς τον μηνύουν για τη φωτογράφιση ως Ιησούς – Η απάντηση του περιοδικού

Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν από τη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκης ως Ιησούς για το «Κοίτα Magazine». Επτά ιερείς ενοχλήθηκαν πολύ από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα και έκαναν μήνυση στον Παντελή Καναράκη.

Ο διευθυντής του ekklisiaonline.gr, Ανδρέας Καραγιάννης, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί, εκφράζοντας τη δική τους θέση.

«Είμαστε στο στάδιο της νηστείας, έχει ξεκινήσει η Σαρακοστή, σήμερα είναι η Κυριακή της Ορθοδοξίας,

βιώνουμε στο παγκόσμιο στερέωμα ένα σοκ με έναν πόλεμο που περνάμε. Οι ιερείς βγήκαν για πρώτη φορά μπροστά και ζητούν με ασφαλιστικά μέτρα να μην βγει το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Επίσης, έχουμε άμεση αντίδραση ακόμα και από το Άγιον Όρος», αποκάλυψε αρχικά και συνέχισε:

«Εδώ μιλάμε για ένα θρησκευτικό σύμβολο, στο οποίο πιστεύουν χιλιάδες άνθρωποι και ο τρόπος αμφίεσης έχει μια σημασία. Η εκκλησία και ο πιστός δεν μπορούν να βάλουν κάποιο όριο είτε μας αρέσει είτε όχι. Αν δεν επρόκειτο για κάποιο πρόσωπο που έχει να κάνει με τη λατρεία εκατομμυρίων ανθρώπων ειδικά σε τόσο δύσκολες εποχές, δεν θα υπήρχε κανένα θέμα».

Τέλος, ο ίδιος ολοκλήρωσε λέγοντας: «Η εκκλησία πιστεύει αυτό το εξώφυλλο είναι ένα κοροϊδευτικού τύπου περιεχόμενο. Αν αποσαφηνιστεί ότι εκείνοι έτσι αντιλαμβάνονται και εκφράζουν την πίστη, που για κάποιους και πάλι είναι ακραίο, κατ’ εμέ δεν είναι. Ο καθένας μπορεί να εκφράζει την αγάπη του προς τα θεία όπως επιθυμεί».

Από την πλευρά του, η υπεύθυνη του περιοδικού «Κοίτα magazine» έδωσε τη δική της απάντηση στα αρνητικά σχόλια, αναφέροντας πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες απεικονίζουν τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο άνθρωπος με όσα συμβαίνουν στον πλανήτη και αντλεί δύναμη από τον Θεό και την πίστη. Ακόμα, δήλωσε πως σκοπός του περιοδικού δεν ήταν να προκαλέσει και αφού αυτό συνέβη οι εν λόγω φωτογραφίες δεν θα κυκλοφορήσουν στο περιοδικό.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 «Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν στο Chart Show και κοιταζόντουσαν μέσα στα μάτια με τη Δέσποινα Βανδή»

 Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει κακό παρελθόν, δεν είναι από τους πιο εύκολους ανθρώπους»

 Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Κάποιοι θεωρούν ότι έχω γίνει αναγνωρίσιμος λόγω της σχέσης μου με τη Μαίρη Συνατσάκη»

Keywords
Τυχαία Θέματα