Παντρεύτηκε η Ελίνα Κέφη

Η Ελίνα Κέφη παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Πάνο Μιχαλόπουλο, υπό άκρα μυστικότητα μέσα στο Σαββατοκύριακο, επισημοποιώντας τη σχέση τους. Το πρώην μοντέλο και ο σύντροφός της ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στη Γλυφάδα και μετά ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους τους.

Κουμπάροι στον γάμο της Ελίνας Κέφη και του Πάνου Μιχαλόπουλου ήταν ο αδερφός της νύφης, Γιώργος Κέφης, και ο Χρήστος Ζαγοριανός προσωπικός φίλος του συζύγου της. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Happy Day», μετά το τέλος του μυστηρίου το ζευγάρι

και οι καλεσμένοι του μεταφέρθηκαν στην πλαζ της Βούλας για να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Η Ελίνα Κέφη επέλεξε μια στενή στράπλες δημιουργία για την εκκλησία, η οποία αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ στο πάρτι που ακολούθησε φόρεσε ένα μίντι φόρεμα σε γραμμή Α και μπαλαρίνες. Η νύφη – όπως και ο γαμπρός – διασκέδασε αυτή την ημέρα και ήθελε να είναι άνετη.

Πόση ώρα έστησε η νύφη τον γαμπρό;

Το πρώην μοντέλο έστησε τον γαμπρό για ένα τέταρτο. Όταν έφτασε στην εκκλησία έμεινε για αρκετή ώρα στον προαύλιο χώρο μέσα στο αυτοκίνητο, περιμένοντας τις φίλες της, γεγονός που έκανε τον γαμπρό να απορήσει και έτσι κατέβηκε να μάθει τι συμβαίνει. Η Ελίνα Κέφη δεν πάτησε το πόδι του Πάνου Μιχαλόπουλου.

Ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν όταν η ανιψιά της δέχτηκε πρόταση γάμου από το αγόρι της.

Διαβάστε ακόμα:

 Δούκισσα Νομικού: Συγκινημένη στον γάμο του αδερφού της – Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το πάρτι

 Σάκης Ρουβάς: Η δημόσια ευχή για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και ο λόγος που δεν βρέθηκε εκεί

 Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη καταστρέφει τον Δημήτρη -Σταύρος και Άννα συμμαχούν!

Keywords
Τυχαία Θέματα