Πασχάλης για Δάκη: «Έλεγαν ότι ήμασταν αντίζηλοι αλλά δεν ίσχυε. Ήταν ένα καλό παιδί»

Μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στα social media θέλησε ο Πασχάλης να αποχαιρετήσει τον Δάκη, ο οποίος ταξίδεψε σήμερα 29/5 στη γειτονιά των αγγέλων, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό κι όχι μόνο χώρο.

Ο Δάκης εκτός από ένας σπουδαίος καλλιτέχνης ήταν και πολύ αγαπητός τόσο στο κοινό όσο και στους συναδέλφους του, αφού όλοι μιλούσαν για έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Μπορεί φήμες να ήθελαν τον Πασχάλη και τον

Δάκη να ήταν αντίζηλοι – όπως αναφέρει ο πρώτος – ωστόσο αυτό δεν ίσχυε, μιας και οι δυο τους ήταν αγαπημένοι συνάδελφοι.

«ΔΑΚΗΣ – ΠΑΣΧΑΛΗΣ – “ΟΙ ΑΝΤΙΖΗΛΟΙ “: Στην πραγματικότητα δεν ήμασταν καθόλου μα καθόλου αντίζηλοι. Υπήρξαμε αγαπημένοι συνάδελφοί, με εκτίμηση και θαυμασμό ο ένας για τον άλλο. Πολλές φορές ο κόσμος στον δρόμο με αποκαλούσε “Δάκη” και εκείνον “Πασχάλη”, γιατί υπηρετούσαμε το ίδιο είδος τραγουδιού.

Την καλή Ελληνική ΠΟΠ Μουσική. Συνεπής, ξεχωριστός με ισχυρή φωνητική προσωπικότητα. Έχω πολλά να πω για τον Δάκη, θα τον αποχαιρετήσω με τον ιδιαίτερο για τον χώρο μας χαρακτηρισμό. Ήταν καλό παιδί!!! Αξέχαστη η μνήμη του», ήταν τα λόγια του Πασχάλη.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

 Δάκης: Όσα έλεγε στο Πρω1νό για την κατάσταση της υγείας του έξι μήνες πριν

 Billie Eilish: Μιλά για το σύνδρομο από το οποίο πάσχει και συγκινεί “Γελούσαν μαζί μου”

 Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα για Δάκη: «Βασανίστηκε τις τελευταίες ώρες του, ήμουν εκεί μαζί του»

Keywords
Τυχαία Θέματα