Πασχάλης Τσαρούχας: Η φωτογραφία με το γκαζάκι στο δάσος που προκαλεί ερωτηματικά

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική λόγω της μεγάλης αναζωπύρωσης της φωτιάς ανάμεσα σε Μάνδρα και Μέγαρα. Μάλιστα, το 112 κάλεσε τους κατοίκους σε Άγια Σωτήρα, Παλαιοκούνδουρα, Πανόραμα Μάνδρας και Παλαιοχώρι να εκκενώσουν προς Οινόη.

Τα τελευταία 24ωρα οι πυρκαγιές που μαίνονται στις χώρες μας έχουν κάψει τεράστιες δασικές εκτάσεις, ζώα και περιουσίες ανθρώπων, ενώ πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωσε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ότι ισχύει στο ακέραιο η δέσμευση για τις αποζημιώσεις των πολιτών που τα σπίτια τους υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές.

Την

ίδια ώρα, αρκετοί πολίτες αντιδρούν μέσα από αναρτήσεις στα social media για όσα ακούγονται περί κλιματικής αλλαγής. Μέσα σε αυτούς και ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με ένα γκαζάκι σε καμένο δάσος.

Την εν λόγω φωτογραφία, ο γνωστός ηθοποιός τη συνόδευσε με την εξής φράση -και ξεκάθαρα με ειρωνικό τόνο: «Δείγμα κλιματικής αλλαγής».

View this post on Instagram

A post shared by Paschalis Papatsarouchas (@pas_tsarouchas)

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Σπαλιάρας: Αποκαλύπτει το πιο περίεργο μήνυμα που του έχουν στείλει στα social media -«Ανέβασα μια κατσαρίδα και μια κοπέλα μου απάντησε…»

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Βίκυ Καγιά ήταν ωραία Barbie, τώρα είναι η μαμά της Barbie»

Σάσα Σταμάτη: Συγκλονίζει η φωτογραφία με τα ελάφια στα καμένα της Μάνδρας -Η δημόσια καταγγελία

Keywords
Τυχαία Θέματα