Πάτρα: Τα ευρήματα που δείχνουν ότι ο θάνατος της Μαλένας ήταν ασφυκτικός

Η ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη αποκάλυψε στο «Live news» ότι στην περίπτωση της Μαλένας δεν είχαν εκτιμηθεί όλα τα κομμάτια του παζλ.

Σύμφωνα με την κ. Σπανουδάκη, οι ιατροδικαστές πρέπει να ακολουθήσουν ένα πρωτόκολλο, δηλαδή να έχουν αντίγραφο του φακέλου, να διενεργήσουν νεκροψία, νεκροτομή, ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

«Βάσει πρωτοκόλλου δεν προκύπτει κάποια ηπατική ανεπάρκεια για την Μαλένα. Επίσης, οι κακώσεις που φέρει στο πρόσωπό της, νομίζω ότι κι εκεί δεν είχαμε την κατάλληλη ερμηνεία

των κακώσεων αυτών.

Εφόσον δεν βρέθηκε πρόβλημα παθολογικό, καρδιολογικό και γονιδιακό, με τη μέθοδο του αποκλεισμού καταλήγουμε ότι ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται μάλλον σε ασφυκτικό θάνατο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την περίπτωση της Ίριδας και το αίμα που βρέθηκε στο πανάκι της, η ιατροδικαστής δήλωσε ότι είτε είναι συνέπεια τραύματος είτε από το οροαιματηρό περιεχόμενο από τη μύτη και το στόμα του βρέφους λόγω πνευμονικού οιδήματος. Όλα δείχνουν, όπως τόνισε, πως ο θάνατος της Ίριδας προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Mega

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό -Πάτρα: Ο θρήνος του Ανδρέα Ηλιάδη την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας

 Σασμός: Αποχωρεί η “Βασιλική” από τη σειρά; Η αποκάλυψη

 Εριέττα Κούρκουλου: Το δημόσιο ξέσπασμα για το σούβλισμα των αρνιών -«Μακάρι να μπορούσα να μπω στα σφαγεία…»

Keywords
Τυχαία Θέματα