Παυλίνα Βουλγαράκη: «Έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για τη σπάνια ασθένειά μου»

Η Παυλίνα Βουλγαράκη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Happy Day» και παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη.

Μιλώντας στην Όλγα Λαφαζάνη, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον ύπνο, αλλά και στην κακοποιητική συμπεριφορά που έχει βιώσει σε σχέση της.

«Πριν από κάθε μου εμφάνιση καθαρίζω με φασκόμηλο όλο το χώρο και προσεύχομαι. Ήμουν

πάντα απαισιόδοξη. Είχα ηττοπάθεια, αλλά πλέον έχω περάσει στην άλλη πλευρά. Η απώλεια ενός φίλου μου με έκανε να αναθεωρήσω τον τρόπο σκέψης μου.

Πριν δύο χρόνια έπαθα μια τρελή κρίση πανικού κι έχασα κάθε επαφή με το περιβάλλον. Χρειάστηκε να πάω σε γιατρό. Από τότε είπα πως θα χαίρομαι με τη δουλειά μου, αλλιώς θα κάτσω σπίτι μου», είπε αρχικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.



Στη συνέχεια, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε: «Όταν είπα πως δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για τη σπάνια ασθένειά μου. Σε πρώτο ραντεβού με έχει πάρει ο ύπνος, ενώ μου μιλούσε».

Για την κακοποιητική σχέση στην οποία είχε βρεθεί, η Παυλίνα Βουλγαράκη ανέφερε: «Ήμουν πολύ μικρή τότε, είχαμε σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Δυσκολεύτηκα μετά να καταλάβω τι είναι υγιές. Στην επόμενη σχέση, επειδή δεν υπήρχε φυσική βία, θεώρησα ότι είναι νορμάλ, να σε απαξιώνει ο άλλος, να σε εκφοβίζει».

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με την θηλυκή μου πλευρά»

Νικολέττα Καρρά: Η εξομολόγηση για τη δύσκολη τριετία που πέρασε -«Με πέτυχε μετά τον χωρισμό»

Έγκυος στο δεύτερό παιδί της η Serena Williams

Keywords
Τυχαία Θέματα