Παύλος Χαϊκάλης: Αυτό είναι το ποσό που ζητάει για μία αστρολογική συνεδρία

Πριν από κάποιους μήνες, ο Παύλος Χαϊκάλης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και είχε αποκαλύψει ότι θα αποχωρήσει από το θέατρο και πως θα ασχοληθεί βιοποριστικά με τo χόμπι του, που είναι η αστρολογία.

«Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Κι θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία,

που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…», είχε αναφέρει.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο ίδιος βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων καθώς στο κανάλι του στο YouTube σκιαγράφησε αστρολογικά το προφίλ του 53χρονου Ηλία Μίχου, που είναι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα (15/11) το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή «T-Live», σε ιστοσελίδα που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, ο Παύλος Χαϊκάλης ανεβάζει άρθρα με αστρολογικό περιεχόμενο και μέσω του ίδιου site, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κλείσει μία διαδικτυακή συνεδρία διάρκειας ενενήντα λεπτών μαζί του, στην οποία θα λάβει αστρολογικές συμβουλές με βάση το ωροσκόπιό του.

Η συνεδρία κοστολογείται στα 90 ευρώ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Από το νέο έτος, η τιμή θα ανέβει στα 120 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η Αργυρώ σπεύδει στο αεροδρόμιο, όπου Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να αναχωρήσουν

Συγκλονίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Είχα 2 επιθανάτιες εμπειρίες»

Ελευθερία Ρήγου: «Έχω σοκαριστεί με κάποια πράγματα που έχω ακούσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Keywords
Τυχαία Θέματα