Παύλος Μαρινάκης: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Σε πελάγη απέραντης ευτυχίας πλέουν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, και η σύζυγός του, Κατερίνα Μαχαιριώτη, αφού εκείνη είναι έγκυος στο πρώτο παιδί τους!

Το αγαπημένο ζευγάρι περιμένει πώς και πώς για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά του το μωρό του, μιας και επρόκειτο για κάτι που το ήθελε πολύ. Η ίδια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και συνεπώς μέσα στις επόμενες εβδομάδες από δύο θα γίνουν τρεις.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκαλύφθηκε από τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, χωρίς ωστόσο να

αναφέρονται λεπτομέρειες.

Ο Παύλος Μαρινάκης θα γίνει πατέρας! Όσα γράφτηκαν στη Big Mouth

«Ομολογώ ότι έχω μια σχετική δυσκολία όταν καλούμαι να αποκαλύψω μια τόσο χαρμόσυνη είδηση, που αφορά ένα (τόσο) αγαπημένο μου πρόσωπο. Εν προκειμένω, αναφέρομαι στα καλά νέα που σχετίζονται με την οικογένεια του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη.

Όπως μαθαίνω, η σύζυγός του (και φανατική αναγνώστρια της στήλης και αυστηρή κριτής μας), Κατερίνα Μαχαιριώτη, βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον διάδοχο της οικογένειας του «γαλάζιου» γραμματέα και εκπροσώπου της κυβέρνησης του προέδρου Κυριάκου.

Επειδή γνωρίζω καλά τόσο τον υποψήφιο μπαμπά, όσο και την υποψήφια μαμά, μπορώ να κάνω με ασφάλεια μια εκτίμηση: ότι σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο, εκτός από ένας καλός νεοδημοκράτης, και ένα εξαιρετικό παιδί. Στα μισά να μοιάσει στην Κατερίνα (μας), θα πρόκειται για παιδί μάλαμα. Σε κάθε περίπτωση, να ευχηθώ «με το καλό» στο ζεύγος Μαρινάκη».

Διαβάστε ακόμα:

Ορέστης Χαλκιάς: «Δεν με δυσκόλεψε ο ρόλος στο “Maestro”, ένιωθα μια έξτρα ευθύνη»

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Στη Μύκονο για τα γενέθλια του Μάνου Γαβρά – Φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε τις διακοπές της στην Πάρο! Οι φωτογραφίες με το μπικίνι

Keywords
Τυχαία Θέματα