Πένθος για τη Sandra Bullock: «Έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός της

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Sandra Bullock, αφού «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός της, Bryan Randall, σε ηλικία 57 ετών. Οι δυο τους ήταν χρόνια ζευγάρι και αυτή η εξέλιξη την έχει βυθίσει στο πένθος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο επιτυχημένος φωτογράφος «έσβησε» μετά από σκληρή μάχη που έδωσε τα τελευταία χρόνια με την ασθένεια ALS (πλαγία αμυοτροφική σκλήρυνση

ή νόσος του κινητικού νευρώνα).

Τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε η οικογένειά του μέσω επίσημης ανακοίνωσης στο «People». Ο Bryan Randall πέθανε το Σάββατο 5 Αυγούστου, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Bryan Randall, συντρόφου της Sandra Bullock

«Με μεγάλη λύπη μοιραζόμαστε ότι στις 5 Αυγούστου, ο Μπράιαν Ράνταλ πέθανε ειρηνικά μετά από μια μάχη τριών ετών με την ALS. Ο Μπράιαν επέλεξε νωρίς να κρατήσει το ταξίδι του με το ALS ιδιωτικό και όσοι από εμάς τον φροντίσαμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του.

Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στους ακούραστους γιατρούς που τον βοήθησαν με αυτή την ασθένειας μαζί μας και στις εκπληκτικές νοσοκόμες που έγιναν συγκάτοικοί μας, θυσιάζοντας συχνά τις οικογένειές τους για να είναι μαζί μας», συνέχισε η δήλωση της οικογένειας. Αυτή τη στιγμή ζητάμε ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε και να συμφιλιωθούμε με την αδυναμία να αποχαιρετήσουμε τον Μπράιαν», ήταν η δήλωση στο «People».

Sandra Bullock’s Longtime Partner Bryan Randall Dead at 57 After Private 3-Year Battle with ALS https://t.co/QUzFTitrLh

People (@people) August 7, 2023

Διαβάστε ακόμα:

 Αθηναΐς Νέγκα: Σοκάρει το προσβλητικό σχόλιο που έλαβε – «Αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα»

 Βίκυ Καγιά: Ανακοίνωσε το διάλειμμα από τα social media – «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη»

 Βασίλης Σπανούλης: Το οικογενειακό πάρτι για τα γενέθλιά του! Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα