Πέθανε η Μίνα Αδαμάκη

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα 11/11 σε ηλικία 78 ετών η Μίνα Αδαμάκη, γεγονός που βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με μεγάλη θλίψη σχεδόν ταυτόχρονα μάθαμε ότι έφυγαν από κοντά μας δύο σπουδαίοι αξιαγάπητοι συνάδελφοι μας…

Η γλυκιά μας Μινα Αδαμάκη που τόσα πρόσφερε στο Θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η τόσο αγαπητή μας από την απίστευτη φιγούρα από την Τρεις Χάριτες και ο Κώστας Μπάσης, ο πρώτος Ερωτόκριτος του Ευαγγελάτου, ο ηθοποιός που κόσμησε το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος για πολλά χρόνια… Ανεξίτηλη θα μείνετε στην μνήμη μας αγαπημένοι μου.. Καλό ταξίδι», έγραψε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ.

View this post on Instagram

A post shared by Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)


H αγαπημένη ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες έδινε το τελευταίο διάστημα μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε κρίσιμη κατάσταση.

«Τα τελευταία χρόνια την είχα δει, αλλά τον τελευταίο καιρό καθόλου. Στον Παγκράτι την έχω δει κάποιες φορές, αλλά τον τελευταίο καιρό καθόλου. Είχα να την δω περίπου έναν χρόνο», είχε δηλώσει γείτονας της Μίνας Αδαμάκη πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή «T-Live».

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ» – Η αντίδραση της Μενεγάκη 

Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω να πω στους συναδέλφους στις άλλες εκπομπές ότι αυτά είναι μαθήματα καινούργιας τηλεόρασης»

Χαρά Παππά για την αλωπεκία: «Μας έχει ταλαιπωρήσει οικογενειακώς»

Keywords
Τυχαία Θέματα