Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Αποκαλύπτει γιατί αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

O Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Ευτυχισμένοι Μαζί», τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μόνιμα εκτός Αθηνών.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Κώστα Τσουρού, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου, ο γνωστός

ηθοποιός αναφέρθηκε στους λογούς που τον οδηγήσαν σε αυτή την απόφαση.

Όσα εξομολογήθηκε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος στη συνέντευξή του

«Από ένα σημείο και μετά, από το 2015 και μετά, άρχισε η Αθήνα να με τρομάζει. Δηλαδή δούλευα, ερχόμουν στο κέντρο, έβλεπα ανθρώπους να κοιμούνται κάτω στα πεζοδρόμια και άρχιζα αυτό να το βάζω στο μυαλό μου σαν να είναι φυσιολογικό. Κάποια στιγμή λέω “δεν μπορεί να είναι φυσιολογικό αυτό και εγώ να φέρομαι φυσιολογικά, να περνάω από δίπλα τους, να χαμογελάω”. Θα μου πεις όμως, τι κάνεις; Φεύγεις; Κάπως μαζεύεις τις πληγές σου και κάνεις κάτι το οποίο μάλλον έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Ταξιδεύεις για να δεις και άλλα πράγματα; Ψάχνεις να βρεις να ηρεμήσεις; Ναι, έχεις τάσεις φυγής όταν γύρω σου η ασχήμια μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Εμένα με πιάνουν τάσεις φυγής», είπε αρχικά.

Σε άλλο σημείο. ο ίδιος αποκάλυψε ποια είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση που δέχεται από τον κόσμο: «Νομίζω ότι οι περισσότεροι με ρωτάνε αν ο Γιάννης Μπέζος είναι έτσι όπως δείχνει, αν είναι αυστηρός».

Όταν όμως δέχθηκε την συγκεκριμένη ερώτηση και από τη δημοσιογράφος της εκπομπής, η πρώτη αντίδραση του Πέτρου Μποσουλόπουλου… δεν είχε λόγια. «Κοίταξε, είναι δεν είναι καλά κάνει, αφού έτσι το θέλει», αρκέστηκε να πει.

Κλείνοντας, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Απομακρύνθηκα γιατί είδα την ασχήμια γύρω μου να φουντώνει. Γι’ αυτό απομακρύνθηκα και έκανα άλλα πράγματα. Δηλαδή δεν είναι μόνο ότι άλλαξα πόλη, άλλαξα και δουλειά. Στη Ρόδο, που πήγα, έφτιαξα με μια κοπέλα που ήμουν τότε ένα μαγαζί για γάμους και βαπτίσεις».

Διαβάστε επίσης:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η on air αμηχανία με την αναφορά στον σύντροφό της -«Δε πρόλαβα να δω “Χαμογέλα και πάλι”»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης «σπάει» τη σιωπή του: «Ισχύει για εμένα ό,τι βγαίνει από το στόμα μου»

Ελένη Χατζίδου για Πιερίδη-Τριαντάφυλλο: «Δεν ήταν ωραίες οι γκριμάτσες και όσα ειπώθηκαν»

Keywords
Τυχαία Θέματα