Πέτρος Κουσουλός: Αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε στις κόρες του ότι περιμένει παιδί από την νέα του σύντροφο

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει ο Πέτρος Κουσουλός, καθώς σε λίγες μέρες θα γίνει μπαμπάς για τρίφη φορά.

Το πρωί της Τετάρτης (20/9), ο γνωστός δημοσιογράφος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και -μεταξύ άλλων- μοιράστηκε το πώς ανακοίνωσε στις κόρες του ότι θα αποκτήσουν μια αδελφή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως είναι οι σχέσεις της νυν συντρόφου του με τα παιδιά του.

«Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγους πριν μιλήσω στα άλλα δύο παιδιά μου για κάποια άλλη γυναίκα και ότι θα αποκτήσουν αδερφάκι. Έγιναν πολλές αλλαγές στη ζωή τους, αυτό που μου είπαν οι ειδικοί

να πω πολύ απλά είναι ότι “θα έχετε μια νέα αδερφούλα η οποία θα γεμίσει δώρα” και όταν άκουσαν οι μικρές τα δώρα, ξετρελάθηκαν.

Το καλό είναι ότι η Ευαγγελία έχει εξαιρετικές σχέσεις με τις κόρες μου. Είχα άγχος μέχρι να γνωριστούν μεταξύ τους. Είναι σπάνιος άνθρωπος και χαίρομαι που υπάρχει αυτή η αγάπη», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Η αναφορά του Πέτρου Κουσουλού στην πρώην σύζυγό του

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Δεν έχω να κρύψω κάτι από την προσωπική μου ζωή, είναι διάφανη. Απλά ο γάμος δεν προχώρησε. Και εγώ και η Όλγα έχουμε άριστες σχέσεις με τα παιδιά μας. Και στο διαζύγιο συμβουλευτήκαμε ειδικούς».

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Ένα χτεσινό τίποτα ο Κασσελάκης, πετυχημένη και στρέιτ για κακή της τύχη η Αχτσιόγλου»

Φαίη: Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της -«Μου έχουν στείλει μηνύματα παντρεμένοι»

Ελένη Μενεγάκη για Στέφανο Κασσελάκη: «Όταν άκουσα ότι αυτή η γυναίκα δεν είναι γιαγιά του…»

Keywords
Τυχαία Θέματα