Πέτρος Κουσουλός: Η αποκάλυψη για την εγκυμονούσα σύντροφό του και τον… Πάνο Μουζουράκη

Ο Πέτρος Κουσουλός το τελευταίο διάστημα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και βαδίζει σε νέα μονοπάτια, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποχώρησε από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star μετά από 2,5 χρόνια συνεργασίας, ενώ παράλληλα η νέα σύντροφός του θα τον κάνει ξανά μπαμπά μετά το διαζύγιό του.

Λίγο καιρό πριν έρθει στον κόσμο

το τρίτο του παιδί -με την πρώην σύζυγό του είχε αποκτήσει δύο κόρες, ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου αλλά και για την αγαπημένη του.

«Το ευτυχές είναι ότι έχω μιλήσει με τις κόρες μου, οι οποίες το έχουν πάρει πολύ καλά. Συμβουλεύτηκα ειδικούς για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τους το πούμε. Νομίζω είναι ενθουσιασμένες με το γεγονός πως θα έρθει ένα αδελφάκι στη ζωή τους. Ο προηγούμενος γάμος μου απέτυχε οπότε γιατί να συζητάμε τώρα για έναν δεύτερο; Δεν είναι στα σχέδιά μου», είπε αρχικά.

Σχετικά με τη σύντροφό του, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε πως πρόκειται για μια από τους κουμπάρους του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη.

«Ο Πάνος μάς ταλαιπώρησε επί τέσσερις ώρες στο escape room γιατί ήθελε πραγματικά να κάνει την πρόταση γάμου στη Μαριλού. Η Ευαγγελία, με την οποία περιμένουμε το μωρό, είναι μία από τους κουμπάρους του Πάνου και της Μαριλούς, οπότε δεν υπάρχει λόγος να διπλοκουμπαριάσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη φωτογραφία στην Παναγία της Τήνου

Φαίη: Οι αποκαλύψεις για τη γέννηση του μωρού των Μουζουράκη – Κόζαρη

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Ουγγαρέζος δεν μου κάνει τίποτα, είμαστε σαν φίλες»

Keywords
Τυχαία Θέματα