Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη φωτογραφία στην Παναγία της Τήνου

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης φιλοξενήθηκαν στο «Fay’s time» και μίλησαν για όλα και για όλους στη Φαίη και τους συνεργάτες της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια ρώτησε το όμορφο ζευγάρι σχετικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την εμφάνιση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στην εκκλησία της Τήνου. Η γυμνάστρια εξήγησε στον αέρα της εκπομπής τι ακριβώς συνέβη και παραδέχτηκε πως

δεν την πείραξαν τα αρνητικά σχόλια.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τις αντιδράσεις μετά το προσκύνημα στην Παναγία της Τήνου

«Πήγαμε να προσκυνήσουμε στην Παναγιά της Τήνου τέλη Αυγούστου. Πήγαμε καθαρά για την εκκλησία, να ανάψουμε λαμπάδες. Βαπτίστηκα εκεί και δεν έχω πάει ποτέ. Ανεβάσαμε μια φωτογραφία και επειδή φαινόταν η κοιλιά μου είχα σχόλια “πως πας έτσι στην εκκλησία”.

Εμένα πραγματικά αυτά τα σχόλια δεν με πειράζουν καθόλου. Όπως λέει και ο λαός “τα ράσα δεν κάνουν τον παπά”. Αν φορούσα πουκάμισο ή μακρύ φόρεμα, δεν θα με έκανε πιο πιστή. Οπότε εγώ ξέρω τι είμαι. Βρήκα αυτό το μπλουζάκι και το έβαλα.

Συγγνώμη που ήταν όλα μου τα ρούχα άπλυτα, δεν θα δικαιολογηθώ και για αυτό επειδή είμασταν έναν μήνα διακοπές και βρήκα αυτό το μπλουζάκι και έβαλα. Από εκεί και πέρα κακά σχόλια πάντα θα υπάρχουν, δεν με πειράζουν, αλήθεια. Δεν απάντησα, τι να απαντήσω; Δεν παίρνω μέρος» είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Μαλέσκου: Η αλλαγή στα μαλλιά της και το σχόλιο για την… επιστροφή

 Κωνσταντίνος Βασάλος: Το μήνυμα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την τηλεοπτική επιστροφή της

 Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Έκανα ένα δύσκολο χειρουργείο, φοβήθηκα»

Keywords
Τυχαία Θέματα