Πέτρος Λαγούτης: «Ξέραμε ότι θα διώξουν τον γιο μας από τη δραματική σχολή»

O Πέτρος Λαγουτής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- τη συνεργασία του με την πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη, καθώς και για τον λόγο που έκοψαν τον γιος τους, Δημήτρη από τη δραματική σχολή που σπούδαζε.

«Με την πρώην σύζυγο μου, Μυρτώ Αλικάκη, είχαμε ξανασυνεργαστεί μετά το διαζύγιό μας. Δεν σταματήσαμε ποτέ να δουλεύουμε μαζί με τη Μυρτώ. Είναι ευτυχία να δουλεύεις μαζί της, είναι μία πολύ καλή ηθοποιός. Γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά μεταξύ μας και είναι ωραίο να δουλεύουμε μαζί», είπε

αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο γιος μου Δημήτρης μάς ανακοίνωσε εν ψυχρώ ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Είχε περάσει ήδη στο πανεπιστήμιο άλλα μας είπε ότι θέλει να ασχοληθεί και με την υποκριτική. Εγώ και η Μυρτώ, από τότε που ήταν μικρά τα παιδιά μας προσπαθούμε να τους δημιουργήσουμε τη λογική να κάνουν στη ζωή τους αυτό που αγαπάνε. Η ζωή είναι δύσκολη, η δουλειά είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας οπότε αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν μπορείς να είσαι καλά.

Ξέραμε ότι θα διώξουν τον γιο μας από τη δραματική σχολή, γιατί πήρε μέρος στο “Έτερος εγώ”. Αυτός είναι ο κανονισμός. Φέτος ο Δημήτρης πέρασε στο εθνικό. Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και μεγάλη τιμή δική του, άλλα και δίκη μας».

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Καλίδης -Λεάννα Μάρκογλου: Απαντούν πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού

Λάκης Γαβαλάς: «Την πάτησα από το Star, είναι γατούλες τα παιδιά»

Βγήκε από την εντατική ο Ηλίας Μαμαλάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα