Πέτρος Συρίγος: Παντρεύεται και βαπτίζει την κόρη του – Το όνομα που θα πάρει η μικρή

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Πέτρος Συρίγος και η εκλεκτή της καρδιάς του καθώς σε λίγο καιρό θα παντρευτούν, ενώ θα βαφτίσουν και την κόρη τους.

Λίγο πριν τελεστούν τα μυστήρια, ο γνωστός chef παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η κόρη του, ενώ αποκάλυψε και πώς έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

«Δεν περίμενα ότι ένας γάμος και μία βάπτιση έχουν τόσο πολύ τρέξιμο. Την μικρή θα την πούμε Βαλέρια. Είχαμε κάποια ονόματα στο

μυαλό μας. Είχα πει στη γυναίκα μου: “Κάτσε να γεννηθεί, να τη δούμε και να δεις αν ταιριάζει όλο αυτό”. Δεν έχουν παρεξηγηθεί ούτε η μαμά ούτε η πεθερά μου», είπε αρχικά ο Πέτρος Συρίγος.

Και παραδέχτηκε για την προσωπική του ευτυχία μετά τον ερχομό της κόρης του: «Αλλάζει η ζωή σου προς το τέλειο, όχι προς το καλό».

Σε άλλο σημείο, ο Πέτρος Συρίγος αποκάλυψε πώς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. «Η γυναίκα μου λατρεύει τις τσάντες. Πήγαμε μια μέρα για ψώνια γιατί της είπα ότι ήθελα να πάρω μια τσάντα και, επειδή τη ρώτησα αν θέλει να αγοράσει κι εκείνη κάποια τσάντα, βρήκε μια που της άρεσε πολύ και την αγοράσαμε.

Όταν πήγα στην πωλήτρια, της είπα να βάλει μέσα το κουτί με το δαχτυλίδι. Γυρνάμε στο σπίτι και της είπα ότι φεύγω για να πάω στη δουλεία. Και ανοίγει τη τσάντα και βλέπει το δαχτυλίδι. Εγώ δεν πήγα στην δουλεία, ήμουν έξω από την πόρτα και όλο αυτό ήταν πολύ ωραίο».

Διαβάστε επίσης: 

Survivor All Star: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον παίκτη που αποβάλλεται από τον αγώνα

Νίκος Κουρκούλης: Ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει συγγνώμη γιατί τον έβαλαν να τα πει αυτά στον αέρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα