Πόπη Μαλλιωτάκη: Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στρέφεται νομικά εναντίον της

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στρέφεται νομικά κατά της Πόπης Μαλλιωτάκη μετά την εξομολόγησή της ότι σκέφτονται μαζί με τον γιο της να κάνουν τη ζωή της reality. Την αποκάλυψη έκανε η «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης 15/11, με τη δικηγόρο, Κατερίνα Μαυροειδή, να εκφράζει την άποψη της οικογένειας του Μπάμπη Λαζαρίδη.

«Μόλις ενημερώθηκε η οικογένεια Λαζαρίδη, δηλαδή η μητέρα και οι αδερφές του Μπάμπη, έγιναν έξω φρενών και επικοινώνησαν μαζί μου δίνοντάς μου εντολή να στραφώ νομικά με όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσουν

και να προστατέψουν τη μνήμη του Μπάμπη Λαζαρίδη», τόνισε αρχικά η δικηγόρος της οικογένειας.

Και συνέχισε, μη κρύβοντας τον εκνευρισμό της: «Είναι απαράδεκτο να βγαίνεις δημόσια και να λες τι πρόκειται να κάνεις κάτι, χωρίς καν να υπάρχει συναίνεση. Είναι αδιανόητο, έστω για τα τυπικά. Εάν ζούσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης αυτή τη στιγμή, θεωρώ ότι δεν θα επιθυμούσε να κάνει reality τη ζωή του με την Πόπη Μαλλιωτάκη».

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη μίλησε στο Protothema.gr για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέροντας:

«Στη ζωή της η κυρία Μαλλιωτάκη να κάνει ό,τι θέλει έχει κάθε δικαίωμα. Κανένας μας δεν την έχει ενοχλήσει ούτε εκείνη ούτε το παιδί όλα αυτά τα χρόνια. Όμως όταν αναφέρεται στον Μπάμπη και ειδικά με αυτά που λέει τώρα, πως θέλει να κάνει ταινία κομμάτι της κοινής τους ζωής θα πρέπει να είναι προσεκτική καθώς κανένας μας δεν σκοπεύει να της δώσει την άδεια. Ακόμα και για διαφημιστικούς λόγους να τα λέει όλα αυτά δεν της το επιτρέπω.

Εδώ δεν ξέρουν και οι δυο μάνα και γιος που είναι ο τάφος του παιδιού μου, καθώς έχουν να πατήσουν χρόνια να του ανάψουν ένα κερί, θα βγάλουν την ζωή του στη φόρα και μάλιστα χωρίς την γνώμη μας. Που τα είδαν αυτά. Επειδή βλέπω ότι εκτός από την εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, τα λέει και αλλού, ήρθε οι στιγμή να λάβουμε τα μέτρα μας. Έχω ήδη επικοινωνήσει με την δικηγόρο μου την Κατερίνα Μαυροειδή και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις.

Η ίδια στη ζωή της μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και όπως το θέλει, να πηγαίνει όπου θέλει και με όποιον θέλει, να φωτογραφίζεται όπως θέλει, όμως ό,τι έχει σχέση με τον Μπάμπη Λαζαρίδη εκεί έχουμε λόγο κι εμείς κι ειδικά σε τέτοια ρεζιλίκια που ετοιμάζεται να κάνει».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελεονώρα Μελέτη: Έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτός είναι ο λόγος

 Νάνσυ Αλεξιάδη: Παντρεύτηκε και το αποκάλυψε από τις Σεϋχέλλες

 Αιμιλιάνο Μάρκου – Μαριαγάπη Ξυπολιά: Χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Keywords
Τυχαία Θέματα