Ράνια Θρασκιά: «Σταμάτησα να κάνω bullying στον εαυτό μου για πράγματα του παρελθόντος»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε σήμερα το μεσημέρι (1/11) η Ράνια Θρασκιά.

Η γνωστή παρουσιάστρια -που τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση, μίλησε τα πρώτα της τηλεοπτικά χρόνια, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε πως σταμάτησε να κάνει bullying στον εαυτό της για πλάγματα του παρελθόντος.

«Χαίρομαι που ήμουν εκείνο το κορίτσι. Ενώ ήμουν πολύ επιφυλακτική μέσα μου, χόρευα, τραγουδούσα και έπαιζα στην τηλεόραση. Μέσα μου υπήρχε ένας αρκετά αυστηρός κριτής που έλεγε δεν είναι πολύ σοβαρό αυτό που κάνεις κούκλα μου. Πάλευα με αυτή τη φωνή και ενώ είχα

όλη αυτή την αντίσταση μέσα μου μπορούσα να διασκεδάζω και να απολαμβάνω το κομμάτι της ψυχαγωγίας στην τηλεόραση. Γέλασα και χόρεψα με την ψυχή μου και λέω μπράβο σε αυτό το κορίτσι», ανέφερε αρχικά.

«Είχα τεράστιες συστολές, ενοχοποιούσα το καθετί και με καταπίεζα πάρα πολύ είναι η αλήθεια. Πετούσε η ψυχή μου για τα φώτα και τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ήμουν περήφανη για τα μικρά ή μεγάλα επιτεύγματα», τόνισε στη συνέχεια.

Για το πώς αισθάνεται σήμερα με τον εαυτό της, η Ράνια Θρασκιά αποκάλυψε πως «παλεύω για την ελευθερία μου, γιατί τη στερήθηκα πολλά χρόνια εξαιτίας του εαυτού μου. Όσο μεγαλώνω τόσο καλύτερη γίνεται η σχέση με τον εαυτό μου. Σταμάτησα να κάνω bullying στον εαυτό μου για πράγματα του παρελθόντος».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννα Τερζή στο «Πρωινό μας»: Η εξομολόγηση για το σοβαρό χειρουργείο στην Γερμανία -«Η αποκατάσταση ήταν μεγάλη»

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουν γράψει για μένα ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη»

Νίκος Νικολάου: Όσα είπε δύο χρόνια μετά τα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης -«Ήταν μία αίολη ψευδής καταγγελία»

Keywords
Τυχαία Θέματα