Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο μήνυμα μετά την περιπέτεια που περνά με την υγεία της -«Nιώθω αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω»

Του τελευταίους μήνες η Ρεγγίνα Μακέδου δίνει τη δική της μάχη με τη λευχαιμία, ενώ πριν από λίγο καιρό υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Αργότερα, ωστόσο, κάποιες επιπλοκές την οδήγησαν ξανά στο νοσοκομείο, ενώ σήμερα βρίσκεται στο σπίτι της και ακολουθεί μια νέα σειρά φαρμακευτικής αγωγής.

Πολλές φορές, μάλιστα, θέλησε να στείλει αισιόδοξα μηνύματα μέσα από τα social media σε όσους παλεύουν για τη ζωή τους, προτείνοντάς τους να εστιάσουν

στην προσπάθειά που καταβάλει το σώμα τους για να ζήσει κι όχι στα μαλλιά ή στα κιλά, που μπορεί να έχουν αλλάξει.

Αυτή τη φορά, η ίδια πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις αλλά και απορίες των διαδικτυακών της φίλων. Μέσα από αυτό, η Ρεγγίνα Μακέδου αποκάλυψε τις αλλαγές που έχει υποστεί το σώμα της μετά από την θεραπεία που ακολουθεί.

«Έχασα 18 κιλά (μεταξύ μας κάποια έπρεπε), τόσα χρόνια έχτιζα και έφυγε όλο, χέρια, πόδια, μυικότητα μηδέν. Αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω. Βέβαια, όλα θα επανέλθουν με την διακοπή των φαρμάκων και με δουλειά από μένα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Αντώνης Λουδάρος για Ντίνα Κώνστα: «Όταν έμαθα για την απώλειά της, σφίχτηκε η καρδιά μου»

Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Το πρώτο διάγγελμα στον βρετανικό λαό -Όσα είπε για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η τεράστια περιουσία της και πως θα μοιραστεί

Keywords
Τυχαία Θέματα