Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Αλέξη Κούγια για αναβολή της δίκης

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο αρνήθηκε να κάνει δεκτό το αίτημα του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια, για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης σε χρόνο μετά τον Απρίλιο.

Η διαδικασία ξεκινά κανονικά με την κλήρωση των ενόρκων, είναι όλοι άντρες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρω1νού» του ΑΝΤ1.

Ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα

Ελλάδα», ξεκαθάρισε πως ήδη έχει υποβάλλει μια σειρά εγγράφων βάσει των οποίων θα ζητήσει αναβολή της έναρξης της δίκης η οποία έχει οριστεί για σήμερα, λόγω κωλύματος με τη συμμετοχή του σε άλλες δίκες οι οποίες αναβλήθηκαν πριν από τις γιορτές και για τις οποίες υπάρχει κίνδυνος ακόμη και παραγραφής.

Ο κ. Κούγιας ερωτηθείς σχετικά, είπε πως δικονομικά – τουλάχιστον αυτή τη στιγμή – δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η συνένωση των δυο υποθέσεων για τις οποίες κατηγορείται η κυρία Πισπιρίγκου, δηλαδή αυτή για την οποία η δίκη θα μπορούσε να ξεκινήσει σήμερα, του θανάτου της Τζωρτζίνας και της άλλης που αφορά τον θάνατο των δυο άλλων παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας. Μάλιστα, ο κ. Κούγιας προέβλεψε ότι η πελάτης του δεν πρόκειται να παραπεμφθεί για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι η ύπαρξη κεταμίνης στο σώμα της Τζωρτζίνας δεν αμφισβητείται, αλλά αποδεικνύεται από έγγραφα ότι την χορηγούσαν οι γιατροί καθώς αποτελούσε μέρος της θεραπείας. Συμπλήρωσε δε, πως υπέρ της κυρίας Πισπιρίγκου θα καταθέσουν δεκάδες επιστήμονες και κυρίως ιατροδικαστές.

Πηγή: ant1news.gr

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Έρχεται η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση – «βόμβα»

Survivor All Star: Σαρωτικά τα νούμερα τηλεθέασης για την πρεμιέρα του ριάλιτι

Αντύπας: Δέχτηκε επίθεση στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε –Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή (Βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα