Σ’ αυτά τα beauty προϊόντα ορκίζεται η Kate Middleton -Ποιο βρίσκεται και στο δικό σας νεσεσέρ;

Η Kate Middleton έμεινε και πάλι μόνη στο Παλάτι, μετά την αποχώρηση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry από τη Μεγάλη Βρετανία. Κάθε της εμφάνιση περνά από το μικροσκόπιο και όλες οι θαυμάστριες και μη θέλουν να γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια.

Πόσο στοιχίζει το φόρεμα της, ποιος δημιούργησε τα highlights στα μαλλιά της, τι βερνίκι νυχιών φορά και ποια σειρά περιποίησης χρησιμοποιεί.

Κι επειδή πάντα υπάρχουν πληροφοριοδότες,

ακόμη και στο Παλάτι, τα μικρά μυστικά διαρρέουν και κάνουν το γύρο του κόσμου. Φυσικά και η ίδια, σε συνεντεύξεις αποκαλύπτει τα αγαπημένα της προϊόντα που έχει πάντα στο μπάνιο της ή στο νεσεσέρ όταν ταξιδεύει.

Εμείς ανακαλύψαμε εκείνα στα οποία ορκίζεται. Δείτε τα στη συνέχεια κι αν δεν τα έχετε δοκιμάσει, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία.

YSL Touche Eclat Instant Highlighter: Πρόκειται για το εμβληματικό κονσίλερ που χαρίζει έξτρα λάμψη στην περιοχή των ματιών. Είναι το αγαπημένο των celebrities αλλά και της Δούκισσας.

Clarins Natural Lip Perfector: Lip balm με χρώμα που χαρίζει έξτρα ενυδάτωση, απαλότητα και μια φυσική λάμψη στα χείλη.

Bobbi Brown Shimmer Brick: Είναι ένα από τα εμβληματικά προϊόντα του brand. Απλώνεται στα ζυγωματικά χαρίζοντας μια διακριτική λάμψη και την απαραίτητη ένταση.

Jo Malone Orange Blossom: Απ’ ότι φαίνεται η Kate προτιμά τις δροσερές νότες των εσπεριδοειδών και πιο συγκεκριμένα τα άνθη πορτοκαλιάς.

Kerastase Discipline Bain-Oleo Relax: Σ΄ αυτό το σαμπουάν οφείλεται η τέλεια όψη των μαλλιών της. Χαρίζει όγκο και κίνηση.

Lancome Hypnose Volume-A-Porter Mascara: Οι celebrity make up artists την έχουν πάντα μαζί τους αφού χαρίζει τις τέλειες καμπύλες και έξτρα όγκο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

DIY: 3 εύκολα half up hairstyles για εσάς που έχετε μακριά μαλλιά!

Υπάρχουν 5 διαφορετικοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε το beauty blender και πρέπει να τους ανακαλύψετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα