Σάκης Μπουλάς: Συγκινεί το μήνυμα του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη εννέα χρόνια από τον θάνατό του

Σαν σήμερα πριν από εννέα χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς. Ο γνωστός καλλιτέχνης «έσβησε» στα 60 χρόνια του μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και το κενό που άφησε παραμένει ανεκπλήρωτο.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δεν ξεχνά ποτέ αυτή την ημέρα, μιας και οι δυο τους

πέρα από συνεργάτες στο «50-50» υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι. Ο ηθοποιός βρισκόταν στο πλευρό του Σάκη Μπουλά σε όλη αυτή τη μάχη που έδωσε για τη ζωή του, ελπίζοντας στο happy end, που δυστυχώς δεν ήρθε.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δεν ξεχνάει τον αγαπημένο του φίλο. Ανήμερα της επετείου του θανάτου του, ο ίδιος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Σάκη Μπουλά πάνω από τη σκηνή, δηλαδή το μέρος όπου λάτρευε να βρίσκεται και να ερμηνεύει τα κομμάτια του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pygmalion Dadakarides (@pygmalion_dadakarides)

«Κι ένα παιδί που μοναχό το δρόμο του γυρεύει … Εννιά χρόνια φίλε…», έγραψε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην ανάρτησή του.

Οι εν λόγω στίχοι προέρχονται από το πολύ επιτυχημένο τραγούδι «Το φλασάκι», τους στίχους του οποίου έγραψε ο Σάκης Μπουλάς, ο οποίος και το ερμήνευσε, ενώ η μουσική φέρει την υπογραφή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Πριν από έναν χρόνο, η Αλεξάνδρα Ούστα – η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά – είχε εξομολογηθεί στο «Mega Καλημέρα» για τον ηθοποιό: «Ήταν ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος, παρόλο που κι ο ίδιος είχε τα δικά του σκοτάδια και τις δικές του στεναχώριες. Αισθάνομαι πολλή αγάπη για τον Σάκη Μπουλά και μία γλυκιά νοσταλγία».

Ο Σάκης Μπουλάς πέθανε στις 21 Φεβρουαρίου 2014 σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων νικημένος από καρκίνο του πνεύμονα. Ο θάνατός του προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση. Στην κηδεία του παρέστησαν πολλές προσωπικότητες της υποκριτικής, της μουσικής σκηνής, αλλά και απλός κόσμος προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν.

Διαβάστε ακόμα:

 Πρίγκιπας Παύλος: Η πρώτη συνέντευξη μετά το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου -Ξεκαθαρίζει για τον βασιλικό τίτλο που κληρονόμησε

 Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι συγκρατημένα ερωτευμένη και το λέω γιατί…»

 Πασίγνωστος ηθοποιός έγινε μπαμπάς για έβδομη φορά

Keywords
Τυχαία Θέματα