Σάκης Κατσούλης: Απαντά σε αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε στα social media -«Έλλειψη παιδείας, με εμφανή σημάδια ζήλειας»

Στην Τήνο απόλαυσαν ένα μέρος των φετινών καλοκαιρινών διακοπών τους ο Σάκης Κατσούλης και η σύντροφος του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι δυο πρώην παίκτες του «Survivor All Star» έζησαν ξέγνοιαστες στιγμές στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, ενώ μια από τις προηγούμενες ημέρες επισκέφτηκαν την Παναγία της Τήνου, στην οποία η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει βαφτιστεί.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης έκαναν μια σχετική

ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, με έναν χρήστη να στέλνει μήνυμα στον δεύτερο και να τη σχολιάζει αρνητικά.

Η απάντηση του Σάκη Κατσούλη στο αρνητικό σχόλιο που έλαβε

Ο νικητής του «Survivor All Star» απάντησε στο αρνητικό μήνυμα που έλαβε, κάνοντας λόγο για έλλειψη παιδείας και ζήλεια.

«Προφανώς υπάρχει και το 1% που όπως προείπα ψάχνει να βρει εξιλαστήρια θύματα να καταλογίσει ευθύνες, να βγάλει τα ψυχολογικά του, να καλύψει τις ανασφάλειές του. Δεν το νοιάζει να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του με κάποιο τρόπο, ούτε με τη θετική σκέψη και οπτική να βρει λύση σε όλο αυτό! Ευτυχώς πλέον τέτοια άτομα αποτελούν μειονότητα! Έλλειψη παιδείας λέγεται, με εμφανή τα σημάδια ζήλειας! Καλή συνέχεια με υγεία, θα πω εγώ! Να σας έχει ο Θεός καλά εσάς και τους γύρω σας!» έγραψε ο Σάκης Κατσούλης.

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπά η Δανάη Μπάρκα: «Άνθρωποι κάηκαν και εμείς κοιτούσαμε αν έχουν λευκό δέρμα ή μαύρο»

Αγκαλιασμένοι στη ζωή και στο θάνατο: Η αυτοκτονία δύο νέων επειδή δεν τους άφηναν να παντρευτούν

Γνωστή Ελληνίδα αποκαλύπτει: «Έκανα κοιλιοπλαστική και ανόρθωση στήθους»

Keywords
Τυχαία Θέματα