Γιώργος Κωνσταντίνου: Ξεσπά για τα ψευδή δημοσιεύματα για την υγεία του – «Τι ήταν αυτό το πράγμα»

Τον περασμένο Μάιο ένα δημοσίευμα ανέφερε πως ο Γιώργος Κωνσταντίνου πέρασε το κατώφλι του νοσοκομείου προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα ορθοπεδικό πρόβλημα, γεγονός που ανησύχησε τους θαυμαστές του.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «On time» και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού και απάντησε για τη φημολογούμενη περιπέτεια της υγείας του, ξεκαθαρίζοντας πως βρέθηκε στο νοσοκομείο της Πάτρας για προληπτικό έλεγχο στο γόνατό του, καθώς εκεί ήταν ένας γιατρός φίλος του.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τα ψευδή

δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία του.

Η υγεία σας πώς είναι; Έγινε γνωστή μια περιπέτεια που περάσατε πρόσφατα και μεταφερθήκατε στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου βρισκόσασταν για περιοδεία.

Δεν πέρασα καμία περιπέτεια. Τι ήταν αυτό το πράγμα; Είχα ένα φίλο ορθοπεδικό κι επειδή το γόνατό μου έκανε κρακ, κρακ από τα άλατα, καθώς είχα να τον δω πολύ καιρό, μιλήσαμε και μου είπε: «είσαι στην Πάτρα, δεν σε είδα…» και του είπα ότι θα περάσω να σε δω. Ευκαιρία να έβλεπε και το γόνατό μου.

Δηλαδή, αν πάω σε ένα νεκροταφείο, θα πείτε ότι έχω πεθάνει; Δεν γλιτώνεις… για να πάω στο νοσοκομείο να κοιταχτώ, θα βάλω μουστάκι, γένια, παλτό, καπέλο και θα πάω νύχτα… Δεν είναι να πάω στο νοσοκομείο, θα γράψουν όλοι: «Πεθαίνει, κάτι έχει».

Καταλαβαίνω ότι κάνουν μία δουλειά, θέλουν να βγάλουν ένα μικρό «λαβράκι» για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Υπάρχουν, βέβαια, κάποιοι συνάδελφοι που καμία φορά γελάω και κάποια άλλη θυμώνω και τους κατακρίνω.

Διαβάστε ακόμα:

Η Μάγισσα: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Φιλίνη: «Η δική μου ηλικία είναι το θέμα; Θα τρελαθούμε τελείως;»

Χάρης Χριστόπουλος -Ανίτα Μπραντ: Γενέθλια για τον μεγαλύτερο γιο τους -Οι φωτογραφίες από το πάρτι-υπερπαραγωγή

Keywords
Τυχαία Θέματα