Σάκης Τανιμανίδης: Το βίντεο με την Χριστίνα Μπόμπα μετά την αποχή της από τα social media

Πριν από μερικές ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως το επόμενο διάστημα θα απέχει από τα social media.

«Social Media Break! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ.

Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας

ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις.

Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου.

Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας», έγραψε χαρακτρηστικά η γνωστή Influencer στη σχετική ανάρτηση που έκανε.

Και μπορεί εκείνη να είναι off από τα social media, όμως ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης… δεν είναι! Πριν από λίγες ώρες, ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagam ένα βίντεο από τη στιγμή που μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες τους απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην παιδική χαρά.

«Επειδή κάνει αυτή διάλειμμα από τα social media, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να την ανεβάζω κι εγώ», έγραψε με χιουμοριστικό τόνο ο Σάκης Τανιμανίδης.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται από τον περασμένο Μάιο στην Αντίπαρο μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός – Βασίλης Μπισμπίκης: Ο Ανδρέας Βρουλάκης σκορπά τον θάνατο

Κώστας Μαρτάκης: «Δεν κρύβομαι στα προσωπικά μου, είμαι πολύ καλά»

Δούκισσα Νομικού: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις διακοπές στις Κυκλάδες

Keywords
Τυχαία Θέματα