Σαρμπέλ: Αυτό το τραγούδι του έχει αφιερώσει στη σύζυγό του -«Στην αρχή γελούσαμε με τους στίχους»

Ο Σαρμπέλ μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο φέτος τον απολαύσαμε στο «J2US» ως coach της Σοφίας βογιατζάκη.

Με αφορμή το νέο κομμάτι που κυκλοφόρησε με την Ρενέ Αγέρη, ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο Αντώνη Λαγουδάκη και  αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τα κομμάτια που έχει κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας.

Όσα αποκάλυψε ο Σαρμπέλ στην εκπομπή του Star

«Η δική

μου η καρδιά κάνει μπαμ, από τη στιγμή που γνώρισα τη γυναίκα μου, μέχρι και τώρα. Νομίζω ήταν και το κατάλληλο τραγούδι που μπορούσε να βγει μετά από τόσα χρόνια της απουσίας μου. Είχαν μείνει με του σουξέ του Σαρμπελ “Σε πήρα στα σοβαρά” και με την εικόνα που χορεύω», είπε αρχικά ο Σαρμπέλ.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Το “Σε πήρα στα σοβαρά” έγινε famous ξανά μέσω του Tik Tok και από άλλες χώρες. Αυτό το τραγούδι είναι το στίγμα μου. Χαίρομαι γιατί όταν λείπω είμαι πάντα εδώ».

Κλείνοντας, ο ίδιος είπε «Στην αρχή γελάγαμε με του στίχους του “σοκαλάτα” γιατί πίστευα ότι μπορεί να μην ήταν ωραίο τραγούδι, ίσως να έφταιγε και η ερμηνεία μου, η προφορά μου, δεν ξέρω. Αυτό το τραγούδι το αφιέρωσα στη γυναίκα μου, είχαμε ήδη γνωριστεί και είναι μελαμψή, είναι… σοκολάτα».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει πρωινή εκπομπή με την Κατερίνα Γερονικολού

Κατερίνα Στανίση: Πάντρεψε με πολιτικό γάμο τον αδερφό της -Οι πρώτες δηλώσεις (Βίντεο)

Γιάννης Πουλόπουλος: «Από όλους εδώ μέσα μόνο ο Γαβριήλ Νικολαΐδης μου αρέσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα