«Σε ποιον απευθύνεστε; Έλα Παναγία μου!»: Η απάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου στο τοξικό σχόλιο που έλαβε!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι πολύ δραστήρια στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram, καθώς διαθέτει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς της εγχώριας show biz.

Η ηθοποιός ανεβάζει συχνά φωτογραφίες τόσο από τις επίσημες εμφανίσεις της όσο και από την καθημερινότητά της, θέλοντας να μοιραστεί

τις στιγμές που επιλέγει με τους πάνω από ένα εκατομμύριο followers της.

Φυσικά, όπως και στην πραγματικά ζωή, έτσι και στην… online δεν υπάρχουν μόνο τα θετικά σχόλια αλλά και άσχημα και άστοχα -ναι, αυτά που ακολουθούν όλους όσους βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό συνέβη και στη δική της περίπτωση. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια φωτογραφία σε story, στην οποία την παράσταση έκλεβαν οι γυμνασμένοι κοιλιακοί της -ναι, ποιος είπε ότι μια μαμά με δύο παιδιά  δεν θα πρέπει να προσέχει τον ευαυτό της και το σώμα της και να πηγαίνει στο γυμναστήριο;

Πολλοί λοιπόν έσπευσαν να της στείλουν θετικά μηνύματα, όπως το παρακάτω που βλέπετε.

Μεταξύ όμως αυτών υπήρχε και ένα φουλ αρνητικό και η ίδια μάλιστα  δεν δίστασε στιγμή να το… βγάλει στον αέρα του Instagram.

«Σκοτώνεται, πάει 12 η ώρα γραφείο», της έγραψε κάποιος με την ίδια να απαντάει: «Σε ποιον απευθύνεστε; Σε μένα στείλατε το μήνυμα; Γιατί απευθύνεστε σε τρίτο πρόσωπο; Έλα Παναγιά μου». Και κατόπιν: «Υπάρχουν βέβαια και αυτές οι ευτυχώς, ελάχιστες εξαιρέσεις που με κάνουν να λυπάμαι».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star – Τάκης Καραγκούνιας: «Δεν μπορώ να ξέρω ποιος έκανε αυτό που θα σας ανακοινώσω»

 Νίκος Απέργης για τον 10 μηνών γιο του: «Όταν μαθαίνεις ξαφνικά ότι υπάρχει ένα θεματάκι, κλονίζεσαι»

 Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο πρώην μου έχει γίνει ο καλύτερος φίλος μου. Είναι φίλος και με τον σύντροφό μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα