Σίμος Κεδίκογλου: Βάπτισε την κόρη του – Φωτογραφία

Ο Σίμος Κεδίκογλου και η Ελισάβετ Κατσαμάκη βάπτισαν την 1,5 έτους κόρη τους! Η νεοφώτιστη έλαβε το όνομα Ισαβέλλα και το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μέσα από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σίμος Κεδίκογλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια φωτογραφία με τη σύζυγο και την κόρη του μετά το μυστήριο και τους ενημέρωσε για τη βάπτιση της κορούλας του. «Και το όνομα αυτής Ισαβέλλα! Να μας ζήσει και

να είναι ευτυχισμένη η νεοφώτιστη!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σίμος Κεδίκογλου.

Το ζευγάρι σχεδίαζε να πραγματοποιήσει τη βάπτιση της κόρης του μέσα στο φθινόπωρο, ωστόσο τα σχέδιά του αναβλήθηκαν και έτσι το μυστήριο έγινε μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simos Kedikoglou (@simos_kedikoglou)

«Η Ισαβέλλα είναι ίδια όπως όταν ήμουν εγώ μωρό. Είναι πάρα πολύ ήρεμο κοριτσάκι, ξέρει ακριβώς πώς θα πάρει αυτό που θέλει. Δεν κλαίει καν σχεδόν ποτέ. Χαμογελάει συνέχεια, ξεκαρδίζεται. Έχει αρχίσει και ζητάει σιγά-σιγά τον πατέρα της, γιατί αρχίζει και καταλαβαίνει.

Η αδυναμία της είναι ο γιος μας, ο Βασίλης. Ο Σίμος είναι πολύ τρυφερός μαζί της. Λέμε το Μυστήριο να γίνει στην εκκλησία όπου παντρευτήκαμε. Θα καλέσουμε λίγους φίλους και συγγενείς», είχε εξομολογηθεί η Ελισάβετ Κατσαμάκη στο «Secret» τον περασμένο Οκτώβριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elizabeth katsamaki (@ekatsamaki)

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Η Σταυρούλα ζητάει τη βοήθεια του Βασάλου – Η αντίδρασή του

 Ελένη Φουρέιρα: Συγκινημένη στα MAD VMA – «Ήταν η σημαντικότερη χρονιά της ζωής μου»

 MAD VMA: Λαμπερές παρουσίες στο μπλε χαλί – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα