Σίσσυ Χρηστίδου: Αγκαλιά με τη μικρή Ada ανήμερα των γενεθλίων της! Η τρυφερή φωτογραφία

Πολύ ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τη Σίσσυ Χριστίδου και φυσικά για τη Χριστίνα Κοντοβά, καθώς η μικρή Ada είχε τα γενέθλιά της! Η ίδια συμπλήρωσε πέντε χρόνια ζωής και τα γιόρτασε περιτριγυρισμένη από πρόσωπα που αγαπά και την αγαπούν. Ανάμεσα σε αυτά η μητέρα και η νονά της.

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει δει τη ζωή της να αλλάζει τα τελευταία χρόνια, μιας και στη ζωή της μπήκε η κόρη της. Η σχεδιάστρια ρούχων χρειάστηκε να μείνει για έναν χρόνο στην Ουγκάντα, όπως προβλέπει το πλαίσιο της υιοθεσίας, και μετά το πέρας του συγκεκριμένου διαστήματος επέστρεψε στην Ελλάδα

αγκαλιά με την κόρη της.

«Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα…», είχε γράψει η Χριστίνα Κοντοβά σε ανάρτησή της τον Δεκέμβριο του 2021. Τότε, πέρασαν τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί στην Ελλάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Ανήμερα των γενεθλίων της Ada, λοιπόν, όλοι μαζί βγήκαν έξω για φαγητό και έπειτα η εορτάζουσα έσβησε τα πέντε κεράκια που υπήρχαν στην τούρτα της. Την αποκάλυψη έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τη βαπτιστήρα και την κουμπάρα της.

Μαμά και νονά φιλάνε στο μάγουλο τη μικρή Ada και εκείνη χαμογελά πλατιά, ποζάροντας στο φακό με το total ροζ outfit της. «Happy Birthday Ada», έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

Χρόνια πολλά!

Διαβάστε ακόμα:

 Όλγα Κεφαλογιάννη: Συγκινεί το «αντίο» της στη θεία της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

 Γνωστοί Έλληνες αποχαιρετούν τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Έδωσε νέο νόημα στη λέξη “Ελπίδα”»

 Ελένη Γερασιμίδου: «Έπρεπε να χειρουργηθώ, μου αφαίρεσαν κομμάτι πνεύμονα»

Keywords
Τυχαία Θέματα