Σίσσυ Χρηστίδου: Γενέθλια για τον γιο της, Μιχαήλ-Άγγελο! Η φωτογραφία από το πάρτι υπερπαραγωγή

Η σημερινή ημέρα είναι αδιαμφισβήτητα πολύ ξεχωριστή και σημαντική για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς ο γιος της, Μιχαήλ-Άγγελος, έχει τα γενέθλιά του!

Η φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων

Ο μικρός έγινε 10 ετών και  η μαμά του τού οργάνωσε ένα πάρτι-υπερπαραγωγή για να το γιορτάσουν! H Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια σχετική

φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία βλέπουμε κάποια φουσκωτά μπαλόνια που γράφουν «OMG MIKE IS 10», αλλά και τις λαχταριστές λιχουδιές που ετοίμασε η παρουσιάστρια του Mega για το ξεχωριστό γεγονός.

«Ας ξεκινήσει το πάρτι», σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Istagram Story που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει τα παιδιά της και το δείχνει με κάθε τρόπο! Την περασμένη χρονιά, την ημέρα που ο Μιχαήλ Άγγελος είχε την ονομαστική του εορτή, η ίδια είχε ευχηθεί στον μικρό της πρίγκιπα με ένα άκρως τρυφερό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega είχε γράψει:  «Μιχαήλ-Άγγελος… Χαρά της ζωής μου, φως της ψυχής μου, μικρέ μου άγγελε, πολύτιμε θησαυρέ μου.. Χρόνια πολλά, λουσμένα από φως καθαρό, σαν αυτό που απλόχερα μοιράζεις…».

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου: «Η μάνα μου νομίζω ακόμη έχει μια άρνηση με το θέμα της εξωσωματικής. Και κάνει ότι δεν το ξέρει»

Rita Wilson – Χρήστος Μάστορας: Το ντουέτο τους για την ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3»

Δανάη Μπάρκα: «Τέλος δύσκολου καλοκαιριού -Πώς ξεκινάς όμως τώρα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα