Σίσσυ Χρηστίδου: «Η Κορινθίου έριξε λάδι στη φωτιά, ήταν άκομψες οι δηλώσεις που έκανε»

Η Ζήνα Κουτσελίνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και -μεταξύ άλλων- τοποθετήθηκε για την απρόσμενη αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το «Πρω1νό» του ANT1, λίγες εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Η Μαρία Κορινθίου είχε κάποιο θέμα με την αρχισυνταξία της εκπομπής, δεν νομίζω ότι ο Γιώργος Λιάγκας έφταιγε σε αυτό», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η παρουσιάστρια του Star.

Με αφορμή τα όσα η είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, η Σίσσυ Χρηστίδου

ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τις φήμες που ακούστηκαν σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν την ηθοποιό σε ρήξη με τον ΑΝΤ1.

Η Σίσσυ Χρηστίδου για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από τον ΑΝΤ1

«Εγώ δεν θα τοποθετηθώ, γιατί γνωρίζω λόγω της Μαρίας τι ακριβώς έχει συμβεί. Εγώ το γνωρίζω από τη μία πλευρά και μέχρι στιγμής αυτή η πλευρά δεν έχει ακουστεί, η Μαρία δεν έχει πει τι έχει γίνει. Οπότε μην παίρνουμε ως δεδομένο ότι αυτό που έχει ειπωθεί ότι έχει συμβεί συνέβη έτσι. Αυτό θέλω να πω εγώ.

Η Μαρία φεύγοντας από εκεί έκανε κάποιες κινήσεις με τις οποίες κάτι ήθελε να δείξει… κι ο Γιάννης (Αϊβάζης) έκανε κάποιες δηλώσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή η άλλη πλευρά δεν μιλάει, το αποδέχεται κιόλας αυτό σαν αλήθεια. Μπορεί την αλήθεια να μην την ξέρει κανένας», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εγώ με τον Γιώργο δεν έχω μιλήσει. Η Μαρία όντως έριξε λάδι στη φωτιά, πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί. Έκανε αυτές τις δηλώσεις βγαίνοντας από την εκπομπή που ήταν άκομψες, για μία εκπομπή που είναι στον αέρα και δεν έχει ολοκληρωθεί. Για να φτάσει όμως εκεί η Μαρία προφανώς συσσωρεύτηκαν κάποια πράγματα, έγιναν κάποια δραστικά γεγονότα.

Και φυσικά δεν μπορεί να ισχυριστεί ο επικεφαλής μίας ομάδας ότι δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό. Το αντιλαμβανόμαστε όλοι αυτό», επισήμανε στη συνέχεια.

«Εγώ αυτό που θα ήθελα να ακουστεί – γιατί θα το ήθελε και η Μαρία – είναι ότι, επειδή αφέθηκε να εννοηθεί ότι υπήρξε θέμα με το κανάλι, δεν υπήρξε κανένα θέμα με το κανάλι και γι’ αυτό η Μαρία ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 και ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις είναι άριστες. Το είπε κι ο Γιάννης μετά στις δηλώσεις του. Θα μου πεις… θα μπορούσε κι ο ΑΝΤ1 να πάρει μία θέση ενδεχομένως», κατέληξε η παρουσιάστρια του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Άρης Σερβετάλης: «Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη από την αρχή, η παραγωγή γνώριζε»

Βγαλμένο από παραμύθι, δεν θυμίζει Αιγαίο: Το νησί των Δωδεκανήσων που θα σου πάρει τα μυαλά

Σίσσυ Χρηστίδου: Η περιπέτεια που είχε σε παραλία γυμνιστών -«Φοβόμουν μην γίνει καμία στραβή, με κοιτούσαν με μισό μάτι»

Keywords
Τυχαία Θέματα