Σοφία Αλιμπέρτη στο «Πρωινό μας»: «Είχα επτά χρόνια κανονική σχέση που δεν τη μάθατε ποτέ»

Η Φαίη και το «Πρωινό μας» πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο με τη Σοφία Αλιμπέρτη στην Πάρο!

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει βρει τον δικό της παράδεισο στο όμορφο νησί και γι’ αυτό αποφάσισε τα τελευταία 3 χρόνια να αφήσει την Αθήνα και να μείνει μόνιμα εκεί.

Μπορεί η ίδια να δίνει σπάνια συνεντεύξεις, όμως αυτή τη φορά άνοιξε την καρδιά της και το σπίτι της στη Φαίη και το συνεργείο της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- πως βρισκόταν 7 χρόνια σε σχέση που δεν είδε

ποτέ το φως της δημοσιότητας.

«Μην ξεχνάς ότι η δική μου γενιά δεν είχε την ευκολία με τα social. Βέβαια, είχε το άλλο κομμάτι, όπου ο κόσμος σε έπαιρνε φωτογραφία για να την πουλήσει σε ένα περιοδικό. Τον είχαν βάλει τον κόσμο σε αυτό το παιχνίδι. Πήγαινες σε μια παραλία και έβλεπες ξαφνικά δεκάδες κινητά και δύο βίντεο κάμερες να σε τραβάνε», είπε αρχικά η Σοφία Αλιμπέρτη.

Στη συνέχεια αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή πως «μία μου σχέση ήταν επτά χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ. Επτά χρόνια είχαμε κανονική σχέση. Και μαθεύτηκε όταν χωρίσαμε. Έχουν γράψει για εμένα διάφορα, πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ. Για σχέσεις με ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει ποτέ. Και πράγματα που έχω ζήσει, δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι. Τώρα δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα. Για κακή μου τύχη ό,τι κάνω πουλάει πάντα».

Διαβάστε ακόμα:

Φαίη: «Ο Μάνεσης αντέδρασε ως Μάνεσης. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Στο φως όσα ειπώθηκαν μέσα στο δικαστήριο για την διατροφή των παιδιών τους

Πρωινό Μας -Άρης Καβατζίκης για το τηλεφώνημα στον Νίκο Μάνεση -«Ντρέπομαι να ξέρετε»

Keywords
Τυχαία Θέματα