Σοφία Κουρτίδου: Συγκλονίζει για τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη -«Σαν να είμαστε σε κόλαση»

Πάρα πολύ δύσκολες στιγμές βιώνουν αρκετοί κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης, καθώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να τυλίγονται στις φλόγες.

Η Σοφία Κουρτίδου, η οποία κατάγεται από τη συγκεκριμένη πόλη, προχώρησε σε δυο συγκλονιστικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους το μέγεθος της κατάστασης της φωτία, η οποία καίει ανεξέλεγκτη από το περασμένο Σάββατο (19/8).

Μεταξύ άλλων, η ίδια ανέφερε

ότι ο δυνατός αέρας που φυσάει εμποδίζει στο να σβηστεί η φωτιά και ότι όλο αυτό που βιώνει η ίδια και οι υπόλοιποι κάτοικοι της πόλης θυμίζει κόλαση.

Η Σοφία Κουρτίδου συγκλονίζει με το μήνυμα για τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην Αλεξανδρούπολη

«Τρίτη μέρα καιγόμαστε. Φυσάει τόσο δυνατά που δεν υπάρχει σταματημός. Και δεν είναι μόνο ένα μέτωπο. Είναι λες και μας καίει περιμετρικά. Αυτός ο ήλιος που βλέπουμε τρεις μέρες τώρα. Σαν να είμαστε στην κόλαση», ανέφερε η Σοφία Κουρτίδου.

Σε επόμενο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια είπε: «Για να καταλάβετε το μέγεθος της φωτιάς. Η φωτιά ξεκίνησε πίσω από αυτά τα δέντρα που είναι το σπίτι της γιαγιάς μου. Έκαψε περιμετρικά μια μεγάλη έκταση που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή. Τώρα βρίσκεται στο χωριό του πατέρα μου που είναι 22 χιλιόμετρα μακριά από εδώ που βρισκόμαστε. Και έχει ξεκινήσει και φωτιά στο δάσος της Δαδιάς».

Διαβάστε επίσης:

Ελληνίδα δημοσιογράφος για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε -«Έχω πάρει το αίμα μου πίσω»

Ο Σάκης Ρουβάς περνά υπέροχα στην πισίνα το σπιτιού του

Δημήτρης Μηλιόγλου για Γιολάντα Διαμαντή: «Δεν μπορούσαμε να το βρούμε το γλυκό»

Keywords
Τυχαία Θέματα