Σοφία Βογιατζάκη: Ποζάρει αγκαλιά με τον Γιώργο Κιμούλη στην περιοδεία τους

Η Σοφία Βογιατζάκη αυτό το καλοκαίρι συνεργάζεται με τον Γιώργο Κιμούλη στη θεατρική παράσταση «Δωδέκατη Νύχτα» και μαζί με το υπόλοιπο cast περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων στο πλαίσιο του #metoo μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του από τη Ζέτα Δούκα για ψυχολογική και σωματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους.

Μετά

από αυτή την ομολογία ακολούθησαν η Κατερίνα Γερονικολού και η Ευδοκία Ρουμελιώτη, μεταφέροντας τις δικές τους εμπειρίες από τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Κιμούλη. Κι ενώ η υπόθεση με τη Ζέτα Δούκα έχει πάρει πλέον τη νομική οδό, ο γνωστός καλλιτέχνης έχει επιστρέψει στο θέατρο και έχει θερμή υποδοχή από το κοινό.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Σοφία Βογιατζάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία με τον Γιώργο Κιμούλη από τα παρασκήνια της περιοδείας τους, στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι και εκείνη τον φιλάει στο μάγουλο.

«Όταν η αγάπη έχει χιούμορ ή αλλιώς πάρτε την τρελή από εδώ», σημείωσε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Όταν η Σοφία Βογιατζάκη μιλούσε για τον Γιώργο Κιμούλη

«Αισθάνομαι πολύ ευλογημένη και τυχερή. Δεν θέλω να συγκινούμαι αλλά πάντα όταν μιλάω για αυτή τη δουλειά συγκινούμαι. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη, τον αγαπώ. Αυτό μπορώ να πω. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον θαυμάζω απεριόριστα, βαθύτατα. Είναι ένας άνθρωπος που σου επιβάλλει την πειθαρχία, την τάξη και την συγκέντρωση στην πρόβα χωρίς να σου την επιβάλλει.

Δηλαδή είναι τόσο καλά διαβασμένος, τόσο μορφωμένος, τόσο καταρτισμένος, είναι ιδιοφυής, έχει έναν τέτοιο ωραίο τρόπο να σε οδηγεί εκεί που θέλει χωρίς να ταλαιπωρείσαι και είναι έτσι όλη του η στάση. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει για αυτή την παράσταση από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το χάραμα, μπαίνει στην πρόβα και με την ενέργειά του μας κάτω και ωχριούμε όλοι μπροστά στην ενέργεια του.

Σου επιβάλλει αυτή την τάξη και την πειθαρχία, το να διαβάζεις και να μελετάς, το να πηγαίνεις μισό βήμα παραπέρα στην πρόβα από την ίδια την στάση του. Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο. Λες, ντρέπομαι ρε παιδί μου να πάω αδιάβαστη! Ντρέπομαι, πως να στο πω! Ντρέπομαι να μην ξέρω τα λόγια μου», είχε δηλώσει η Σοφία Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη τον περασμένο Ιούνιο στο «Γεια σου».

Διαβάστε ακόμα:

 Τάμτα: Οι πόζες με μαγιό χωρίς φίλτρα και το «κλικ» του Πάρη Κασιδόκωστα

 Γέννησε η Rihanna! Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της

 Λάουρα Νάργες: Τα διαφορετικά γενέθλια στη Γερμανία και η απουσία του Χρήστου Σαντικάι

Keywords
Τυχαία Θέματα