Σοφία Βογιατζάκη: «Τον άνθρωπο που ερωτεύτηκα πάρα πολύ, τον έκανα κολλητό μου φίλο»

Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «After Dark» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική ζωή της, κάνοντας μια μεγάλη αποκάλυψη. Ειδικότερα, η Σοφία Βογιατζάκη εξομολογήθηκε πως τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε πάρα πολύ, προτίμησε να τον κάνει φίλο κι όχι σύντροφο, μιας και η φιλία είναι πιο δυνατό συναίσθημα.

«Αγαπώ τους άνδρες αλλά για φίλους όχι για συντρόφους. Είμαι λίγο δύσκολη, δηλαδή και να σε ερωτευτώ τρελά, προτιμώ να σε κάνω φίλο

μου και να σε έχω μέχρι τα βαθιά γεράματα και να μην σε χάσω ποτέ από τη ζωή μου, παρά να σε κάνω σύντροφο. Όσο πιο ερωτευμένη είμαι και όσο πιο πολύ θέλω σε κρατήσω στη ζωή μου, τόσο περισσότερο θέλω να σε κάνω φίλο μου γιατί η φιλία είναι πιο ισχυρή», εξήγησε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Και συνέχισε, δηλώνοντας: «Έχω ερωτευτεί στη ζωή μου και έχω περάσει πολύ ωραία. Αλλά τον άνθρωπο που ερωτεύτηκα πάρα πολύ, που λες είναι ο άνδρας της ζωής μου, τον έκανα κολλητό φίλο. Θα τον έχω και θα με έχει μέχρι τα βαθιά γεράματα. Όταν εμένα μου συμβαίνει κάτι ανεξέλεγκτο, δειλιάζω. Τρομάζω πολύ και κάνω πίσω. Και λέω ότι με αυτή την περίπτωση αν συμβεί κάτι έχεις πάει ψυχιατρείο την πρώτη εβδομάδα, καλύτερα φίλοι κολλητοί».

Διαβάστε ακόμα:

 Άσπα: Η αδερφή του Mad Clip απαντά για τα χρήματα που φέρεται να χάθηκαν από την περιουσία του

 Μιχάλης Σαράντης: Η δημόσια εξομολόγηση στη Μαίρη Μηνά και η νέα φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

 Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς!

Keywords
Τυχαία Θέματα