Σοκάρει η Αγγελική Νικολούλη: «Καλύπτονται και δολοφονίες»

Με το μυστήριο που καλύπτει τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου από την Καβάλα, η οποία βρέθηκε νεκρή έξω από το μαντρί της, ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη.

Η υπόθεση έχε εξελιχθεί σε θρίλερ, με τη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της να αναζητούν στοιχεία για το τι συνέβη εκείνη την ημέρα, που το νήμα ζωής της 68χρονης κόπηκε ξαφνικά και απότομα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις

των δικών της ανθρώπων, η ίδια βρισκόταν από το πρωί στο μαντρί, κατέβηκε το μεσημέρι στο σπίτι για κάποιες ώρες και έπειτα ανέβηκε ξανά το απόγευμα. Ο σύζυγός της άρχισε να ανησυχεί κατά τις 6, ωστόσο δεν ανέβηκε στο βουνό να την ψάξει.

Δύο ώρες μετά κι ενώ η 68χρονη ήταν άφαντη, αποφάσισε να βγει να την ψάξει. Όταν δεν την βρήκε στο μαντρί άρχισε να τηλεφωνεί σε συγγενείς. Κατά τις 9 ανέβηκε ο ανιψιός του επάνω κι άρχισαν να ψάχνουν την περιοχή, όπου λίγο αργότερα την εντόπισαν νεκρή.

«Υποθέτουν ότι πρέπει να ήταν 3-4 ώρες νεκρή πριν τη βρουν. Γνωρίζουμε ότι αν ένα πτώμα βρεθεί σε μια θέση και είναι και καθιστό κάπως, από τα στοιχεία που υπάρχουν εκεί σου αποκαλύπτουν αν ήταν εκεί όλη την ώρα ή αν έχει μεταφερθεί.

Πόσα τέτοια γίνονται να μην πηγαίνουν τα θύματα για νεκροτομή, κυρίως στα χωριά, και καλύπτονται δολοφονίες», ήταν τα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Την ημέρα του γάμου με τον Απόστολο Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα»

 Σάκης Τανιμανίδης: Πρώτη μέρα γυρισμάτων για το «Dragons’ Den» – Το μήνυμά του

 Ερωτευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Τα φιλιά με καλλονή τενίστρια

Keywords
Τυχαία Θέματα