Σοκάρει ο Μάκης Τσέλιος: «Μούδιασαν τα χέρια μου, στράβωσε το στόμα μου, δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου»

Ο Μάκης Τσέλιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «Όλα για τη ζωή μας» και μίλησε για τις αρρυθμίες της καρδιάς και την κολπική μαρμαρυγή.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στον βηματοδότη που χρειάστηκε να βάλει στην καρδιά και τις αρρυθμίες που έχει, λέγοντας πως πρόκειται για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζει πολλά χρόνια.

«Βασικά είχα άτακτες αρρυθμίες. Κατά διαστήματα έβαζα μηχάνημα που κατέγραφε τους παλμούς κι είχα ξαφνικά άτακτες αρρυθμίες, έτσι ο γιατρός μου σκέφτηκε ότι είναι καλύτερα να βάλω ένα βηματοδότη», περιέγραψε αρχικά ο

Μάκης Τσέλος.

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε πότε συνέβη το επεισόδιο με τις αρρυθμίες, ο ίδιος αποκάλυψε πως βρισκόταν στη Μύκονο, όμως για καλή τύχη του ήταν μαζί του ένας φίλος του, ο οποίος είχε οξύμετρο.

Συγκεκριμένα εξήγησε: «Αισθάνθηκα μία μεγάλη εξάντληση. Ήταν κοντά μου ένας φίλος που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας κι είχε μαζί του ένα οξύμετρο, μου μέτρησε τους παλμούς κι είχαν ανέβει 120, μετά 80, έκαναν ”δρομολόγιο” οι παλμοί μου. Με πήρε και πήγαμε γιατρό. Είχα βάλει ήδη τον απινιδωτή και μιλούσα με τον γιατρό μου στο Ωνάσειο νοσοκομείο. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και οδηγήθηκε στον βηματοδότη ανέφερε: «Από τα σαράντα μου έχω ανακαλύψει ότι έχω υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια, οπότε και για αυτό έκανα ελέγχους».

Μάλιστα, ο Μάκης Τσέλιος αποκάλυψε ότι όταν έπαθε την τρίτη κολπική μαρμαρυγή και οι γιατροί του έκαναν την ανάταξή του προκλήθηκε εγκεφαλικό επεισόδιο. «Ήταν τραγικό αυτό που έπαθα, χάθηκε ο κόσμος γύρω μου, μούδιασαν τα χέρια μου, στράβωσε το στόμα μου και δεν μπορούσα να πατήσω τα πόδια και τα λόγια που έλεγα δεν ήταν καθαρά. Ήρθε και με πήρε ο γιατρός. Επανήθλα και δεν μου άφησε κάτι».

Διαβάστε ακόμα:

 Eurovision 2023 – Victor Vernicos: Η θέση που πήρε στον ημιτελικό και η βαθμολογία

 35 celebrities γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας! Συγκινούν οι αναρτήσεις τους

 Eurovision – Loreen: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της! Αγνώριστη σε audition στα 20

Keywords
Τυχαία Θέματα