Σωτήρης Ξενάκης: Συγκλονίζει για την περιπέτεια της υγείας του -«Με βούτηξαν και με πήγαν στην εντατική»

Ο Σωτήρης Ξενάκης είναι ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος, ο οποίος κρατάει μακριά από τα φώτα την προσωπική του ζωή και σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις.

Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου 25/2, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας» στο Mega, όπου συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε για την περιπέτεια που πέρασε στο παρελθόν με την υγεία του.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το θέμα της εκπομπής για μεταβολικό σύνδρομο, ο Σωτήρης Ξενάκης μίλησε για το έμφραγμα που υπέστη όταν ήταν μόλις 30

ετών. Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι δεν έκανε συχνά εξετάσεις.

«Ήμουν κοντά στα 30, όταν μου συνέβη. Έκανα αραιά και που εξετάσεις. Δεν με αφορούσε. Μετά το έμφραγμα, διαπίστωσα ότι αυτό που εγώ θεωρούσα χοληστερίνη νορμάλ για την εποχή, πλέον δεν είναι.

Αυτό που λέμε κι η καλή χοληστερίνη, που αποκτάς όταν περπατάς, ήταν στα τάρταρα. Και κάποιοι ακόμα επιβαρυντικοί παράγοντες. Δεν φανταζόμουν ότι είχα έμφραγμα, μπήκα με το τσιγάρο στο χέρι στο νοσοκομείο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είχα έναν πόνο, με ενοχλούσε κάποιες εβδομάδες. Δεν είχα κάποιο ιστορικό στην οικογένειά μου. Μπήκα με το τσιγάρο και το πέταξα έξω από το νοσοκομείο. Με βούτηξαν, με πήγαν στην εντατική και μου έκαναν θρομβόλυση γιατί το κατάλαβε ο καρδιολόγος και με έσωσε».

Διαβάστε ακόμα:

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη αντίδραση μετά την απάντηση της Acun Medya για το εξώδικο που απέστειλε

Αγγελική Νικολούλη: Δέχτηκε απειλητικό μήνυμα στον αέρα του «Φως στο τούνελ» -«Δεν απαντώ, φιλάκια…»

Όλγα Κιουρτσάκη: Το όνομα που θα πάρει το μωράκι της -Η πρόβλεψη της Άντζελα Δημητρίου για το φύλο

Keywords
Τυχαία Θέματα