Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που προβλήθηκα στο “Survivor All Star”»

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star», ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και συζήτησε για όλα με τον Νίκο Μουτσινά.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, ενώ παράλληλα εξέφρασε και τα παράπονά του ως προς την προβολή της εικόνας του προς τα έξω.

«Το “Survivor” είναι μία εμπειρία, στην οποία αφήνεις το σωματικό σου, τις ανέσεις σου και πας νους και ψυχή να δεις τι μπορείς να κάνεις

σε αντίξοες συνθήκες. Πάω συνειδητοποιημένος. Αυτό που δεν μου άρεσε, είναι ο τρόπος που παίχτηκε η εμφάνισή μου για κάποιον λόγο.

Καθένας μας έχει κάποιον χρόνο εκεί μέσα που προβάλλεται, άλλος λίγο άλλος πολύ. Τουλάχιστον το λίγο να είναι καλό, γιατί πολλές φορές και το λίγο είναι πολύ, αρκεί να είναι καλό. Εμένα δεν μου άρεσα, να σου πω την αλήθεια, έτσι όπως παίχτηκα», είπε αρχικά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του «Survivor All Star» ανέφερε: «Ήμουν 15 μέρες να στάζει η οροφή, το ‘λεγα στον ένα και στον άλλο, δεν ενδιαφερόταν κανείς. Πήγα να το φτιάξω και βγαίνει ότι έριξα τα νερά μέσα στην καλύβα. Το φιλότιμο και η προθυμία κάποιου συμπαίκτη μου να φτιάξουμε την καλύβα δεν υπήρχε. Δεν το είδαμε στο μοντάζ.

Από τις 8 ώρες που μπορεί να τσακωθείς με τον ένα ή τον άλλο σου βγάζουν ένα τέταρτο, ένα 20λεπτο και μπορεί να έχουν περάσει 8μιση ώρες που να ‘χουν έρθει όλα τούμπα και να ‘χουν ξαναϊσορροπήσει. Εγώ πέρασα τέλεια, το θεωρώ ό,τι πιο τέλειο μπορεί να σου συμβεί».

Θυμίζουμε ότι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση με τον Chris Σταμούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κώστα Παπαδόπουλο. Στο άκουσμα του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, όμως ήταν ψύχραιμος και σεβάστηκε την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Aniston: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τους γονείς της και η συγκινητική ανάρτηση

Ανδρέας Μικρούτσικος για Ευγενία Μανωλίδου: «Εξαιτίας του Άδωνι Γεωργιάδη μπήκε στην τηλεόραση»

Ελένη Μενεγάκη: Το μπέρδεμα στην εκπομπή της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα -«Πώς τα έκανα έτσι ρε παιδιά;»

Keywords
Τυχαία Θέματα